Civis написав:Думаю, что у нас ситуация была бы сейчас аналогична российскому варианту, если бы введение карантина задержали на неделю-две: уже на этой неделе РФ догонит Бельгию и двинет дальше - догонять "эталонный" Китай (который к тому времени обгонят Иран и Турция по официальной статистике).
Они и сейчас аналогична. Уровень смертности на душу населения в Украине и РФ практически тот же. Просто у нас гораздо меньше протестировано, отсюда (кажущееся) меньшее число заболевших.
Civis написав:Думаю, что у нас ситуация была бы сейчас аналогична российскому варианту, если бы введение карантина задержали на неделю-две: уже на этой неделе РФ догонит Бельгию и двинет дальше - догонять "эталонный" Китай (который к тому времени обгонят Иран и Турция по официальной статистике).
Они и сейчас аналогична. Уровень смертности на душу населения в Украине и РФ практически тот же. Просто у нас гораздо меньше протестировано, отсюда (кажущееся) меньшее число заболевших.
На порядок меньше тестов. 1000 тестов на миллион украинского населения, против 11000 тестов на миллион русского населения. Если в России тесты делают всем контактировавшим с больными и всем кто под подозрением, то тут делают только уже серьезно больным и их семьям.
На порядок меньше тестов. 1000 тестов на миллион украинского населения, против 11000 тестов на миллион русского населения. Если в России тесты делают всем контактировавшим с больными и всем кто под подозрением, то тут делают только уже серьезно больным и их семьям.
Только один нюанс рашка пользуется тестом своей разработки с чувствительностью 65-70% ;
Tegularius написав: Уровень смертности на душу населения в Украине и РФ практически тот же. Просто у нас гораздо меньше протестировано, отсюда (кажущееся) меньшее число заболевших.
На початку епідемії летальність 1%, або менше, як в РБ чи РФ. На плато летальність збільшується до 3%, як в німців чи нас. Коли медицина не справляється з потоком хворих, не враховують середніх і легких хворих, тому летальність може досягнути і 10%. Для вірусних атеїстів - зараженість коронавірусом серед померлих в 100! разів більше, ніж серед популяції.
ЛАД написав:Франция - неожиданно сверхсильный выброс по новым случаям - 17164 по сравнению с обычными 4-7 тыс. Не знаю, чем вызвано. Возможно, какое-то изменение учёта или какие-то дополнительные данные?
Там почали масово перевіряти всих у будинках для престарілих, чого раніше не робили.
moldashavanin написав:Ну Даааа. я других источников заражения у нас нету . Главные источники заражения - Попы . вот это логика !
В условиях карантина - так и есть (для всех контор все массовые мероприятия запрещены, а попам разрешены).
Церковь (не путать с верой) - это типичная сфера услуг. Причем, это гораздо менее критичная деятельность, чем функционирование стоматологических кабинетов, например. Я бы отнес церковь в один ряд с парикмахерскими - тоже нужно, но если потребуется, то можно потерпеть.
Вы знаете, я спокойно могу потерпеть. Никогда ни на какие службы не ходил, и в этот раз перетерплю. Мне только интересно, Вы сами верующий? Просто было бы интересно послушать человека, искренне и глубоко верящего в Святое Писание и "в Господа нашего Христа". Что бы он сказал о встрече Пасхи по ТВ и заочном причастии и что там ещё? Прекрасно понимаю нашу власть - не хочется прямым запретом настраивать против себя верующих. Хотели сделать это руками церковных иерархов. С МП почему-то не получилось. Допускаю, что не сторговались о каких-то условиях.
дик армовір заважає... носилися зебобіки з ним як з поносом, а тепер що, бояться "втручатися в діла віри"? був би По, то розсадник зарази прикрив би назавжди.
Наприкінці березня низка ЗМІ поширили прогноз щодо орієнтовної кількості інфікованих коронавірусом людей в Україні, яка могла сягнути 22 мільйонів осіб. Відтоді українські науковці зробили ще один аналіз даних і надіслали його до Міністерства охорони здоров’я, але оновлений прогноз із врахуванням ефекту від карантинних заходів не був оприлюднений. «Схеми» чекають на нього у відповідь на відправлений запит на публічну інформацію.
А тим часом журналісти звернулися за роз’ясненням до Національної академії медичних наук України і поспілкувалися з однією із учасниць групи, що і здійснює такий аналіз, – із Вікторією Задорожною, директоркою Інституту епідеміології та інфекційних хвороб імені Громашевського АМНУ.
Якщо буде зберігатися така ситуація, як зараз, заходи карантину будуть дотримуватися, і при цьому Великдень і травневі свята не вплинуть на порушення карантину, то пік захворюваності припаде на 2-5 травня.
– А пік летальності?
– А пік летальності на 3-8 травня.
– І який очікується пік летальності?
– Ну, на щастя, ці цифри невеликі, до 20.
– 20 людей в день? Під час піку летальності, правильно?
– Це під час піку, але я кажу знову, що це орієнтовні дані, бо ми не могли використати більш точні дані.
“Середній вік померлої особи в Польщі від COVID-19 в Польщі становить 72,9 року…Наймолодша померла особа мала 32 роки, найстарша – 98 років”,- йдеться в повідомленні.
Найбільше померлих в Польщі є у вікових групах 70-79 років (33%) та 80-89 років (29,5%), найменше – у групах 30-39 років (2,7%) та 40-49 років (4,6%).
За останньою інформацією МОЗ Польщі, кількість заражених у коронавірусом у країні зросла до 7582 осіб, з яких 286 осіб померли.
У польських лікарнях загалом зараз перебуває близько 2,5 тис. осіб, заражених коронавірусом, майже 146 тис. – на карантині, понад 28 тис. – під епідеміологічним наглядом. Кількість тих, хто поборов коронавірус у Польщі становить 668 осіб.
moldashavanin написав:Ну Даааа. я других источников заражения у нас нету . Главные источники заражения - Попы . вот это логика !
В условиях карантина - так и есть (для всех контор все массовые мероприятия запрещены, а попам разрешены).
Церковь (не путать с верой) - это типичная сфера услуг. Причем, это гораздо менее критичная деятельность, чем функционирование стоматологических кабинетов, например. Я бы отнес церковь в один ряд с парикмахерскими - тоже нужно, но если потребуется, то можно потерпеть.
Вы знаете, я спокойно могу потерпеть. Никогда ни на какие службы не ходил, и в этот раз перетерплю. Мне только интересно, Вы сами верующий? Просто было бы интересно послушать человека, искренне и глубоко верящего в Святое Писание и "в Господа нашего Христа". Что бы он сказал о встрече Пасхи по ТВ и заочном причастии и что там ещё? Прекрасно понимаю нашу власть - не хочется прямым запретом настраивать против себя верующих. Хотели сделать это руками церковных иерархов. С МП почему-то не получилось. Допускаю, что не сторговались о каких-то условиях.
нічого страшного не станеться, якщо 1 раз в житті подивляться по телевізору. ситуація вимагає. всі в рівних умовах, інакше, ті, хто зараз закритий, мають повне праву ставити питання - чому одним можна, а іншим ні?
і да, якщо ваш підїзд в повному складі, ну за винятком вас, звісно , сходить в ніч з суботи на неділю на службу, попричащається, ви особисто себе як почуватимите, виходячи за двері квартири? принаймні найближчих 2 тижні після цього?