Вот это должно быть написано в доверенности или договоре, а не здесь.
По поводу сотрудницы, которая скрывает свою фамилию:
Если вы позиционируете себя, как прозрачная фирма, то прозрачность должна быть во всем!
|
|
Вот это должно быть написано в доверенности или договоре, а не здесь. По поводу сотрудницы, которая скрывает свою фамилию: Если вы позиционируете себя, как прозрачная фирма, то прозрачность должна быть во всем!
stuermer01
Если в документе не указаны полномочия, то их нет. Включить пункт о том что часть участника нельзя отчуждать для нас на самом деле не является проблемой, потому что на самом деле это ничего не меняет: как долю нельзя было отчуждать до того как, так и после.
ДовіреністьТОВ «РОЯЛСТЕНДАРД»
Код ЄДРПОУ: 38267856 Володію в них часткою і вони не платять мені дивіденди з грудня 2025 року, вимагають підписати схематозну довіреність. Але для виплати дивідендів ніякі довіреності не потрібні: Востаннє редагувалось stuermer01 в П'ят 12 чер, 2026 17:10, всього редагувалось 1 раз.
Так, підписувалася, на 5 років. Але й на початку вона була не потрібна для виплати дивідендів. Якщо зайти на Опендатабот, та ввести їх ЄРДПОУ: то можна побачити, що в них таких інвесторів, як я, близько сотні і всі позначені, як "засновник". Я вже писав скаргу на них в НБУ. НБУ відписався, бо це депозитчики замасковані під "засновників". Якщо скачати PDF-документ з Опендатабот, то там будуть вказані всі ПІБ, адреси, та суми вкладів фізосіб-вкладників! От такий захист персональних даних в Україні! Тобто адреси, імена та суми вкладів всіх, хто підписав цю довіреність, тепер висять в інтернеті у відкритому доступі
|
|