але все одно менше, ніж в Європі. й подешевшала ж?

|
|
![]() але все одно менше, ніж в Європі. й подешевшала ж? ![]() ![]() Re: Вартість електроенергії для промислових споживачів УкраїОх мені ці круть верть в оподаткуванні.... ![]() 1 Є два підприємця один за загальній системі другий на єдиному3група під 5% 2 Той що на загальній , ПДВ відшкодовує на те що купує.... але на ДОДАНУ ВАРТІСТЬ(націнку) йому ПДВ також нараховують і він його сплачує... Тобто його заробіток зменшується на розмір ПДВ 3 Той хто на єдиному 5%.... тому взагалі пофіг що він може відшкодувати -він то платить з обороту.... Так він може перейти на 3%+ ПДВ... -стане платити ще більше. Можете показати де в цій схемі мені вигідне ПДВ ? ПС так у нас дешевша енергія, але я не вважаю за коректне ціни порівнювати напряму... За винятком якщо виражати свій заробіток в витраченому часі.... Тоді витрати часу який пішов на оплату енергії треба порівнювати з такими самими витратами часу за кордоном і ці години порівнювати. Чомусь мені здається що порівняння буде не на нашу користь.. Але для цього є право на влаштування приватної СЕС чого в Європах думаю не так легко зробити.
|
|