Таких історій багато. Лінь шукати.
|
|
![]()
![]() Довго думав-гадав чого це Лукашенко взяв автомат, взяв Колю, одівся в броню і бігав "шугав" усіх. Активна фаза протестів вже пройшла, ніщо йому не загрожує - чого це він "вдруг заволновался".
Пояснення що він "спятил" - це пояснення для наївних і недалеких людей. А тепер я знаю причину: Лукашенко просив США можливості втечі туди з збереженням капіталів! США - відмовили. Цей Швец, фантазер ще той, але схоже ця інформація правдива. Фактично це означає тупік для Луки. Втекти в Росію він звичайно може, але гарантію його капіталу йому не дадуть, та і гарантії ці мало важать. Всі ми пам'ятаємо долю Януковича. Отже вихід один - триматись Білорусії. Триматись до кінця. Навіть якщо зарплата там буде 10$ - триматись. Тому ці всі мирні протести з квіточками - це нічого не дасть. Кінець кінцем йому це набридне - і він їх розжене силою.
![]() Прикольний такий персонаж artsofpics ![]() ![]() Якщо ці історії "просто фантазии", то що я вам можу ще доказати? В США вбивають невинних, а в Білорусії все по-чесному і по закону - ок, вірте собі в це дальше, в мене більше аргументів немає.
![]() artsofpics
Доросла людина а вірите в казки Кремля Читайте слухайте новини Анг та укр там менше «мусору» Востаннє редагувалось Ukrainian в Суб 29 сер, 2020 21:58, всього редагувалось 1 раз.
|
|