|
Україна відстає від світу: мінімальна зарплата слабо... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 13 жов, 2020 13:17
Пропонуємо до обговорення: Співвідношення мінімальної та середньої заробітної плати в Україні в 2021 році зросте з нинішніх 45% до 48%.
Дивися повний текст Україна відстає від світу: мінімальна зарплата слабо співвідноситься з середньою - Марченко.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 жов, 2020 13:17
Предлагаю уплату подоходного налога и ЕСВ перенести с бизнеса на физ. лицо. Тогда будет быстро расти зарплата и бизнес выйдет из тени.
-
welmexplus
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 жов, 2020 14:15
welmexplus написав:Предлагаю уплату подоходного налога и ЕСВ перенести с бизнеса на физ. лицо. Тогда будет быстро расти зарплата и бизнес выйдет из тени.
Я тоже за. Работник сам за себя должен платить налоги. И отвечать тоже сам, а не перекладывать на плечи работодателя.
-
p_a_l
-
-
- Подякував: 48 раз.
- Подякували: 801 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 жов, 2020 14:30
Смысл повышать минималку если её не платят? Переводят людей на 0.5 или 0.7 ставки! Повышение минималки только во вред чесным предпринимателям и компаниям. Такой себе способ сбить больше денег, а для рядового человека - это ИНФЛЯЦИЯ.
-
egor6508
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 жов, 2020 16:51
welmexplus написав:Предлагаю уплату подоходного налога и ЕСВ перенести с бизнеса на физ. лицо. Тогда будет быстро расти зарплата и бизнес выйдет из тени.
Верное решение + накопительная и индексированная система накоплений.
-
AlexMotel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2020 11:20
p_a_l написав: welmexplus написав:Предлагаю уплату подоходного налога и ЕСВ перенести с бизнеса на физ. лицо. Тогда будет быстро расти зарплата и бизнес выйдет из тени.
Я тоже за. Работник сам за себя должен платить налоги. И отвечать тоже сам, а не перекладывать на плечи работодателя.
Но это имеет смысл только, когда работник сам, в буквальном смысле сам лично, платит за себя налоги. То есть он видит свои деньги в своём кармане, а потом берет и отправляет их в казначейство на общие нужды. А то сейчас значительная часть население не имеет понятия сколько удерживается с его фонда заработной платы подоходного, ЕСВ, военного сбора.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7756 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Сер 14 жов, 2020 12:27
p_a_l написав: welmexplus написав:Предлагаю уплату подоходного налога и ЕСВ перенести с бизнеса на физ. лицо. Тогда будет быстро расти зарплата и бизнес выйдет из тени.
Ага. И будут налоговая и фонды гоняться за каждым неплательщиком. Я уже не говорю о том, что правильно рассчитать суммы налога и сборов к оплате далеко не каждый сможет. Например, по добровольному медицинскому страхованию.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 713 раз.
- Подякували: 636 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2020 18:28
Все дуже просто - його не платитимуть бо "крадуть", "мені це не треба", "вони там всі бандити" ітп. І не думаю що там допомогла б якась відповідальність за таке.
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 650 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2020 18:30
“6 тис. гривень не є критичною заробітною платою, не є навіть середньою заробітною платою. Те, що ви називаєте податковим навантаженням на бізнес, я називаю тіньовим рівнем економіки, з якої не сплачено податки” , – резюмував Марченко.
Варто задуматись а чому з цих сум не платиться податок? Можливо тому що це невигідно і може просто загнати бізнес в мінус?
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 650 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 жов, 2020 09:13
nighthawk5 написав: welmexplus написав:Предлагаю уплату подоходного налога и ЕСВ перенести с бизнеса на физ. лицо. Тогда будет быстро расти зарплата и бизнес выйдет из тени.
Все дуже просто - його не платитимуть бо "крадуть", "мені це не треба", "вони там всі бандити" ітп. І не думаю що там допомогла б якась відповідальність за таке.
А она и не нужна: просто с зарплатной карты автоматом списывать процент при зачислении...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 496 раз.
-
-
Профіль
-
-
2