|
Україна може залишитися в «зимовому» часі - схвалено... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 20 бер, 2021 00:13
_hunter написав: ОлегВМ написав:С чего это вдруг? Темнеть будет на час раньше.
Так и светлеть на час раньше будет 
На час раньше, но ночью, когда все спят. Я имел ввиду не уличные лампочки - они-то будут гореть всю ночь в любом случае.
-
ОлегВМ
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 08:16
RomanTik написав: andrein написав: smitht написав:Ахметов так и рассуждает: с каждого лоха по чуть-чуть, а мне лишний миллиард на ровном месте
Думаю, что Ахметов как раз против этой затеи. Нужно будет снимать и перепрограммировать все многотарифные электросчетчики, а это капец как не дёшево будет.
тю, так расходы переложить на бюджет - первый раз что-ли?
У мене трьохзонний лічильник ел. енергії. В нього зашитий перехід на літній час в останню неділю березня. Відображає кількість кВт-годин за кожен період доби. За них я і плачу за різними розцінками. Перепрограмовують його тільки в обленерго. Відповідно, від подачі заявки на перепрограмування до установки і опломбування пройде тижнів три в кращому випадку. Процедура не безкоштовна плюс платитиму в цей час по середньому за період. І так, я підтримую перехід на літній і зимовий час. Це логічно і правильно.
-
John Smith
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 16:02
ОлегВМ написав: _hunter написав: ОлегВМ написав:С чего это вдруг? Темнеть будет на час раньше.
Так и светлеть на час раньше будет 
На час раньше, но ночью, когда все спят. Я имел ввиду не уличные лампочки - они-то будут гореть всю ночь в любом случае.
А что имелось в виду? -- офисное освещение? -- так оно (у нас в офисе -- про ваш не скаже) тоже никогда не выключается...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 20 бер, 2021 16:11
John Smith написав:У мене трьохзонний лічильник ел. енергії. В нього зашитий перехід на літній час в останню неділю березня. Відображає кількість кВт-годин за кожен період доби. За них я і плачу за різними розцінками. Перепрограмовують його тільки в обленерго. Відповідно, від подачі заявки на перепрограмування до установки і опломбування пройде тижнів три в кращому випадку. Процедура не безкоштовна плюс платитиму в цей час по середньому за період. І так, я підтримую перехід на літній і зимовий час. Це логічно і правильно.
Странно: а у "клятого алегарха-эксплуататора ахметки" (тм) параметризация многотарифного счетчика делается по звонку без всякого перепломбирования где-то за день. Процедура бесплатна плюс платить в это время по счетчику без всяких средних... И нет: ничего логичного и уж тем более правильного в этой экономии на свечах (sic!) уже давно нет. А жить по принципу "наши деды страдали -- и мы страдать будем!" -- несколько странно.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 бер, 2021 16:39
_hunter написав: ОлегВМ написав:На час раньше, но ночью, когда все спят. Я имел ввиду не уличные лампочки - они-то будут гореть всю ночь в любом случае.
А что имелось в виду? -- офисное освещение? -- так оно (у нас в офисе -- про ваш не скаже) тоже никогда не выключается...
Дома у вас тоже никогда не выключается?
-
ОлегВМ
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 бер, 2021 17:20
John Smith написав:[ У мене трьохзонний лічильник ел. енергії. В нього зашитий перехід на літній час в останню неділю березня. Відображає кількість кВт-годин за кожен період доби. За них я і плачу за різними розцінками. Перепрограмовують його тільки в обленерго. Відповідно, від подачі заявки на перепрограмування до установки і опломбування пройде тижнів три в кращому випадку. Процедура не безкоштовна плюс платитиму в цей час по середньому за період. І так, я підтримую перехід на літній і зимовий час. Це логічно і правильно.
трьохзонний це дуууже специфічний тариф. хай обленерго саме париться за то. Але нажаль наші редіски у верховній зраді пішли на канікули на три тиждні і вже нічого не приймуть, а могли б провакцинуватися і працювати, так ні сцуть вакциною вакцинуватися... погані люди вони тдне важливе рішення мали прийняти і те просралллли
-
yama
-
-
- Подякував: 9260 раз.
- Подякували: 1082 раз.
-
-
Профіль
-
-
2