Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
d_12 написав:незрозуміла Ідея: погасив в + квітневі витрати, ідея нарахувала 1₴+ на залишок власних коштів, але злупила 1- заборгованості по доходах, як так може бути є власні кошти, що покривають 10₴ смсочних, ще й залишаються, а йде нарахування відсотків. Повний піпець це як дрібноту з кишень 3,14здити
А мыши кололись , плакали , но продолжали есть кактус ...
11-12 UAH в месяц при лимите в десятки кгрн не так уж и много, тем более, что есть кеш-бек. Но просо принцип начисление должен быть известен.
d_12 написав:незрозуміла Ідея: погасив в + квітневі витрати, ідея нарахувала 1₴+ на залишок власних коштів, але злупила 1- заборгованості по доходах, як так може бути є власні кошти, що покривають 10₴ смсочних, ще й залишаються, а йде нарахування відсотків. Повний піпець це як дрібноту з кишень 3,14здити
А мыши кололись , плакали , но продолжали есть кактус ...
11-12 UAH в месяц при лимите в десятки кгрн не так уж и много, тем более, что есть кеш-бек. Но просо принцип начисление должен быть известен.
За год с момента выпуска продукт изменил условия: смс платные, кешбек грязными. Карта становится невыгодной, если не использовать её активно.
Stringer написав:Коллеги, у меня нарисованные копейки по процентам испарились - теперь пишет 0 Шота в лиси здохло, и идея решила исправить свои косяки?
Загасилось копейками-процентами на остаток за время собственных при погашении?
Stringer написав:Коллеги, у меня нарисованные копейки по процентам испарились - теперь пишет 0 Шота в лиси здохло, и идея решила исправить свои косяки?
Загасилось копейками-процентами на остаток за время собственных при погашении?
так кто ж его знает - 1-2 ещё показывало, а сегодня 0
Це Ідея готується завдати серйозніший удар. Вирішив сам загасити коп.+10-ку. Напряму з ВК цього не зробиш, транзитом через депо-карту, вводячи 2 смс-ки. Зручність ІБ делікатно кажучи хромає, а вкупі із зниженням ставок, збільшенням комісії дійсно можна порозгубити клієнтів, ще і безвіз зменшить натовп спраглих оплатити польську візу.