Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:.Что будет в случае моратория?...А не есть ли эти мелкие огрехи в договорах,подстраховкой банка для "кидка" клиента в кризисной ситуации?
хватит жевать одно и тоже, мы уже вложились и не собираемся уходить из банка, если вы не клиент банка, то чего на ветке кричите о крахе? как мне не нравятся истеричные люди.... ну да ладно, я спокойна и весела
-VICTOR- написав:пост удалил..противоречивые ответы от колцентра и отделения относительно условий вклада "Вільні кошти "...буду в отделении - разберусь...
Встиг прочитати, а відповідаю - вже стерто. Все точно, в відділенні підтвердили. Перший місяць, вільне користування, далі просто гроші лежать і розірвати можна без втрат. Чергова не дуже вдала ідея
-VICTOR- написав:пост удалил..противоречивые ответы от колцентра и отделения относительно условий вклада "Вільні кошти "...буду в отделении - разберусь...
Встиг прочитати, а відповідаю - вже стерто. Все точно, в відділенні підтвердили. Перший місяць, вільне користування, далі просто гроші лежать і розірвати можна без втрат. Чергова не дуже вдала ідея
справа в тому ,що у відділенні теж є такий вклад..мається на увазі по назві . але умови інші...тому мені здається ,що колцент та й відділення путаються в умовах які до якого вкладу....буду нач. відділення руки викручувати ..хай скаже правду
справа в тому ,що у відділенні теж є такий вклад..мається на увазі по назві . але умови інші...тому мені здається ,що колцент та й відділення путаються в умовах які до якого вкладу....буду нач. відділення руки викручувати ..хай скаже правду
пожалейте начальника отделения, ничего плохого вам не желает , лучше уточните, что у банка будет вкусненькое с Нового года
В відділенні просто сума початкова 10000гр, і далі мене не цікавило