Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-VICTOR- написав:tatop 2 місяці нічого не вирішують ) до речі він - вклад я так думаю без поповнення ?) А де краще - ви в курсі і ви там є)
Я в сенсі, що депо Ідеї в гривні на 2 місяці з 21% річних найкраща пропозиція на ринку. Але лише для тих в кого на протязі місяця, півтора закінчується депо в Ідеї.
-VICTOR- написав:tatop 2 місяці нічого не вирішують ) до речі він - вклад я так думаю без поповнення ?) А де краще - ви в курсі і ви там є) ну і до речі- хоча б і в Дельту )) там вищі ставки наприклад на річне депо- як на сьогодні - може бути ) ( ну для тих хто не потурбувався заздалегідь- щоб зараз мати відкриті позиції під солодші відсотки на сьогодні )
Дельту я вже давно піарю. Ну з тих пір, як Руський Стандарт заборонив поповнення.
tatop написав:Дельту я вже давно піарю. Ну з тих пір, як Руський Стандарт заборонив поповнення.
)) о то ж і я до вас приєднуюсь і хаю БРС - за негідну поведінку , а з Дельтою у мене на всіх "фронтах" взаєморозуміння і можна сказати - любов )))) як по депозитних програмах , так і по кредитуванню - тому будемо піарити разом ))