Всю теплу гарну неділю отак протриндіти тут))
Та ну ладно!!! 😅😅
Навіть флудераст муха сьогодні з тяпкою картоплю прополює/окучує від жадності. А ви ото так бездарно час 🤭🤭
Нормальна неділя - це коли зранку взбодрив муху , і пішов по своїм справам 😅
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВсю теплу гарну неділю отак протриндіти тут))
Та ну ладно!!! 😅😅 Навіть флудераст муха сьогодні з тяпкою картоплю прополює/окучує від жадності. А ви ото так бездарно час 🤭🤭 Нормальна неділя - це коли зранку взбодрив муху , і пішов по своїм справам 😅 Re: Напад росії і білорусі на Українуз Італією-ти дав у штангу, там країна давно атеїстична мене ще в 1999р вражали історії, про те, як молодь (яка народилась в католіцизмі від батьків і прадідів) переходить заради цікавості у іншу релігію -іслам стосовно Польші: років 10 тому і раніше кількість мігрантів (іновірців) була майже нульова, на противагу сусідам(німцям, шведам, норвежцям), але і Польщі не все smoothly. Суперінтендант (поляк) казав таку історію, коли дитина(син) перейшов у протестанти , тому що дівчина його була протестанткою (тут тільки конфесія різна) Моя думка, що віра вже давно не грає колишньої ролі у житті суспільства(у сільських ком'юніті США, з населенням 800–2000 мешканців, ще досі грає, але у LA чи NY — серед білих нуль, може, серед іранців/іракців чи китайців(яких 3+ млн) щось грає). Стосовно вбивства на вулицях(Британії, Ірландії, чи Німеччини, або США), більшість вбивць-ісламісти, чому уряди не реагують-вони бояться протестів(тобто більшість боїться аргесивної меншини) Александр Невзоров сьогодні на тему Белфаста:
У 1998 році ми знайшли на переході судні до Амстердама нелегала з Гани (молодий хлопчина років 21–23, з його слів), закрили його в "каюті" з решіткою на вікнах і дверях і мали привезти назад в Африку. В Європі у нас були такі порти: Амстердам — Гамбург — Саутгемптон — Антверпен — Гавр — Лісабон. В кожному порту до судна приїжджала машина поліцейських, і вони чатували на пірсі біля судна (весь час стоянки). В Гамбурзі стояли 48+ годин, то поліцейські змінювалися кожні 12 годин. Періодично поліцаї заходили на судно і перевіряли , чи "stowaway на місті" Приходить німець і дивиться на нігера, а той починає плакати, каже: «Рятуйте, мене на судні вб’ють», показує сінці на кистях. Німець каже-це ти сам сінці наробив-стукав кулаками об решітку, тоді нігер починає на нього пльювати, сквернословити, достає прутень і починає обсцикати каюту і потім направляє струю на німця. Обісцяв німцю формені брюки. Той розлютився, каже: «Відчиніть двері, я його зараз приб'ю». Кажу не можна, німець наполягає-я тут влада, відчиніть, хочу перевірити стан затриманного. -Відчиняю каюту. Німець каже: «Відійдіть на пару метрів далі по коридору (він не хоче, щоб ми бачили)». Я з боцманом відійшов на пару метрів . Німець зайшов до нігера і питає: Everything ok with you? той щось верещить на нього, тоді німець(поліцейський) дає оперкот у , потім швидко заламує одну руку за спину і нагибає нігера до полу і каже: ти зараз вилежишь з полу всі свої сцяки і волозить того обличчям по сечі. Хлопець став плакати, німець відпустив больовий на руку і каже: сиди тихо, якщо морякі на тебе поскаржаться, я повернусь і подовжу виховання. а що з ситкивкой?
а якщо ситкивка видклеена то у тилу можна? а напивпидвал у Бучи?
а напивпидвал у Бучи?
Сегодня вечером были прилёты.
В частности, прилетело в художественный музей. Горела крыша. Довольно долго. Сразу начинать гасить пожар не могли - пока не дали отбой тревоги. Картины срочно снимали со стен и сносили в подвал. Позже был прилёт на Холодную гору. Тоже пожар. А тут предпочитают лаяться друг с другом и острить на тему ситкивок. Да, ещё в 1000 раз повторять, что "Путин х..ло". Но при этом сидеть где-нибудь подальше, хотя бы во Львове, и рассуждать о своей необходимости в тылу. "Сумно, б..."
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||