|
Доступну іпотеку під 7% отримали 929 сімей |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 12 жов, 2021 09:23
Пропонуємо до обговорення: Про це йдеться в повідомленні Міністерства фінансів.
Дивися повний текст Доступну іпотеку під 7% отримали 929 сімей.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 09:23
300 договорів на весь Київ - "МОЩЬ"!
-
Rainbow
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 09:52
Це скоріше альтернатива розтермінуванню, на квартири які вже під нього не підпадають. Але думаю ніхто не резикне брати іпотеку, де держава компенсує половину відсотків на довготривалий термін. 3-5 років максимум.
-
fin81
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 10:03
Rainbow написав:300 договорів на весь Київ - "МОЩЬ"!
остальные стремаются кубышку под матрассом светить...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 12 жов, 2021 10:24
fin81 написав:Це скоріше альтернатива розтермінуванню, на квартири які вже під нього не підпадають. Але думаю ніхто не резикне брати іпотеку, де держава компенсує половину відсотків на довготривалий термін. 3-5 років максимум.
Вы намекаете на то, что если государство не сможет совершать платежи, то это должен будет делать собственник квартиры в полном объеме?
-
Вадим Жураковский
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 11:56
Вадим Жураковский Да, я тоже слышал уже от нескольких источников, что государство погашает разницу процентной ставки по ипотеке только "при условии выделения бюджета" на эту программу. Отсюда следует, что если денег в бюджете не будет или поменяется власть и т.п., то программу урежут и выплачивать ипотек придётся клиенту в полном объёме. Но я не знаю правда ли это, хотелось бы увидеть цитату или ссылку на документ с подтверждением.
-
vizyonok
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 13:46
Будет как с молодежкой от ЕБР и Градобанка, гусь с Градобанка с денежками свалил и программе настал капут.
-
z5ssq
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 14:47
Вадим Жураковский написав: fin81 написав:Це скоріше альтернатива розтермінуванню, на квартири які вже під нього не підпадають. Але думаю ніхто не резикне брати іпотеку, де держава компенсує половину відсотків на довготривалий термін. 3-5 років максимум.
Вы намекаете на то, что если государство не сможет совершать платежи, то это должен будет делать собственник квартиры в полном объеме?
Именно так. В договоре с банком платеж будет по обычной ставке, и договор, в отличие от бюджета, не зависит от голосования 450 укуренных обезьян каждый год
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1497 раз.
- Подякували: 8245 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 12 жов, 2021 15:13
vizyonok написав:Вадим Жураковский Да, я тоже слышал уже от нескольких источников, что государство погашает разницу процентной ставки по ипотеке только "при условии выделения бюджета" на эту программу. Отсюда следует, что если денег в бюджете не будет или поменяется власть и т.п., то программу урежут и выплачивать ипотек придётся клиенту в полном объёме. Но я не знаю правда ли это, хотелось бы увидеть цитату или ссылку на документ с подтверждением.
поспрашивайте любого, кто встрял в молодежку, когда ее на местные советы переложили у кого выросла недвига - неособо попали, кто перекредитовался, кто заработал, но вот кто на грани 2007-2008... бррр дорога длинная, кормить (долго) никто не обещал
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2021 15:35
vizyonok написав:Вадим Жураковский Да, я тоже слышал уже от нескольких источников, что государство погашает разницу процентной ставки по ипотеке только "при условии выделения бюджета" на эту программу. Отсюда следует, что если денег в бюджете не будет или поменяется власть и т.п., то программу урежут и выплачивать ипотек придётся клиенту в полном объёме. Но я не знаю правда ли это, хотелось бы увидеть цитату или ссылку на документ с подтверждением.
Таким самим чином пороблено встановлення лічильників власним коштом з компенсацією не пізніше 12 місяців відповідно до регламенту зазначеного у законі "Про забезпечення комерційного обліку природного газу щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу", який так і не був прийнятий Кабміном. А далі все вірно, влада змінилася, так і сказали газівники.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|