Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Згідно закону України про поліцію, поліція, і тим більше інше держслужбовці не мають права перевіряти інформацію про стан здоров'я громадян (така інформація є конфіденційною) і її можна вимагати лише за рішенням суду щодо конкретної особи, це перевищення службових повноважень. Треба знати свої права, і нема чого показувати ці сертифікати, навіть, якщо вони є без відповідного рішення суду. Рішення кабміну чи МОЗ не є законом. Громадянин України за законом України не зобов'язаний мати смартфон і дію, і також носити усілякі довідки-папірчики з собою. Такі перевірки 100% незаконні.
halyapet написав:Згідно закону України про поліцію, поліція, і тим більше інше держслужбовці не мають права перевіряти інформацію про стан здоров'я громадян (така інформація є конфіденційною) і її можна вимагати лише за рішенням суду щодо конкретної особи, це перевищення службових повноважень. Треба знати свої права, і нема чого показувати ці сертифікати, навіть, якщо вони є без відповідного рішення суду. Рішення кабміну чи МОЗ не є законом. Громадянин України за законом України не зобов'язаний мати смартфон і дію, і також носити усілякі довідки-папірчики з собою. Такі перевірки 100% незаконні.
А коли це сертифікат про вакцинацію став даними про стан здоров'я? Це ж не медична картка і не аналізи
Вакцинация ползёт полным ходом. А больных все больше и больше , чем при отсутствии вакцины . А у государства больше нет занятий как придумывать бумажки и штрафовать за их отсутствие. А то что нет больничных мест под ковид то все такЭ
Как утомили выходцы из клана Маклаудов и прочие бессмертные. Расскажите о правах тем, кто забил все ковидные отделения Харькова. Вроде, в Одессе тоже уже аншлаг.
проффесор написав:Вакцинация ползёт полным ходом. А больных все больше и больше , чем при отсутствии вакцины . А у государства больше нет занятий как придумывать бумажки и штрафовать за их отсутствие. А то что нет больничных мест под ковид то все такЭ
14% повністю вакцинованих от коли буде 70% тоді будем говорити про помагає/не помагає.
Ну я полностью вакцинирован у меня есть желтый сертификат без QR кода и расскажите мне когда это у нас принят закон об обязательной таскании с собой сертификата или установке это б***?