Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Закінчується в цьому місяці New Card ZKP. Її є варіант випустити дистанційно? Віртуальну або поштою. Пробував перезамовити в додатку віртуальні - пропонує інші варіанти. Фізична є, але отримання тільки у відділенні.
Намагаюся відкрити через додаток цю нову картку. Клієнтом банку не був. Додаток довго перевіряв документи, підписані через Дію, і зрештою повідомив, що я маю звернутися до відділення. У відділенні повідомили, що остання операція в банку у мене була у 2004 році, і чомусь всі дані оформлені російською мовою. Операціоніст внесла зміни, і за кілька годин передзвонила із пропозицією знову зареєструватися у додатку. Додаток знову говорить, що потрібно звернутися у відділення. Це такий жарт? Це просто шарага?
2XL написав:Закінчується в цьому місяці New Card ZKP. Її є варіант випустити дистанційно? Віртуальну або поштою. Пробував перезамовити в додатку віртуальні - пропонує інші варіанти. Фізична є, але отримання тільки у відділенні.
А є якась різниця? Я побачив в списку першу віртуальну, її і замовив. Зараз дивлюся -- наче і ту саму ZKP дає замовити, хоча й написано, що тільки для нових клієнтів, але в чому різниця? Бонусної програми давно немає.
2XL написав:Закінчується в цьому місяці New Card ZKP. Її є варіант випустити дистанційно? Віртуальну або поштою. Пробував перезамовити в додатку віртуальні - пропонує інші варіанти. Фізична є, але отримання тільки у відділенні.
Мені банк написав СМС, що якщо карта закінчується 31-07-2024, то вона автоматично діє до кінця воєнного стану. Можливо, її не треба міняти?
Хтось оформлював картку Visa Bolt https://ukrsibbank.com/cards/private-in ... /co-brand/, будучи діючим клієнтом без походу до відділення? На сайті написано "діючі клієнти банку можуть відкрити картку у відділенні UKRSIBBANK або звернувшись до менеджера банку." Звернувся до менеджера по телефону, вона сказала, треба скачати новий додаток UKRSIB online 2.0 і там можна (ніби їм прийшов лист, шо діючі клієнти теж так можуть). Але там дає відкрити тільки карту до діючого рахунку. Підтримка в чатіку взагалі не відповідає.