|
|
![]() Перепідписання договоруЩось притихли вони з приводу перепідписання договору. Нічого не перепідписував - все працює як раніше. Що то було? Чи буде продовження?
![]() Re: monobankВопрос, ограничение на перевод р2р 29999 грн — оно на другие банки, или внутри банка тоже?
![]() Всім добрий вечір чи може хтось підказати як поступити в наступній ситуації. Вивів з БІНАНС по P2P 101к грн. Монобанк почав проводити як вони кажуть фінмоніторинг. Просять надати пояснення і документ походження коштів. Якщо я їм скину квитанцію, що це переказ P2P чи буде якась відповідальність за це, можливо хтось стикався з таким і якось вирішив, буду вдячний за відповідь. Дякую
![]()
Сам р2р-переказ НЕ пояснює ЛЕГАЛЬНЕ походження ваших статків. Треба надати довідку ОК-7 (з Дії), або договір продажу майна де можна побачити як ви (та може і вся ваша сім'я) таки заробили ті 100К за 1..2 роки, сплатили податки. Саме отримання коштів з крипти вважається у Неньці ризиковою операцією, і частіше банки розривають ділові відносини по 15ст -- відмивання коштів. Тому краще не згадувати крипту, а надати первинні квитанції на сам р2р-переказ як звичайний особистий (не комерційний) переказ коштів від 3-ї особи (кума, брата, знайомого) ![]() Amethyst А якщо я взагалі проігнорую те що вони запитують і не надам ніяких пояснень, що вони можут зробити обмежити рахунки?)
![]() Візьмуть паузу на 1..3 міс для проведення власного розслідування. А потім таки -- розрив ділових відносин, переказ грошей в інш банк з призначенням по 15 ст. -- відмивання коштів, тобто інш банк теж розриває відносини... і хтось повідомить таки у поліцію про підозру у шахрайстві )) Тому при розриві краще просити повернути гроші готівкою, але не всі банки на це погоджуються, а деякі за це беруть коміс у -20..30% ![]() Re: monobankМоно на днях надіслав сповіщення з проханням оновити анкетні дані. Хотів би запитати:
1. Чи може це означати, що їм щось не подобається в моїх транзакціях? По суті, нічого дивного не роблю: користуюсь кредитним лімітом, оплачую покупки. Єдине — час від часу виводжу невеликі суми з PayPal, щоб закрити кредитку. Чи може таке викликати якісь «тригери»? 2. Як краще заповнити анкету, якщо офіційно не працевлаштований і не ФОП? Працюю, але неофіційно, на жаль. Вказувати безробітний чи працевлаштований? Може, хтось стикався з таким? Поділіться порадами, будь ласка 🙂
|
|