monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 263264265266

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: П'ят 03 жов, 2025 10:46

моно пластик платно высылает по окончанию срока действия?
emeta

Подякував: 172 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 жов, 2025 12:01

sdfk написав:Howl
дякую.

А якщо вказати «працевлаштований», не маючи офіційного працевлаштування, які подальші дії банку можливі? Я маю на увазі, чи запитують вони якісь підтвердження працевлаштування на етапі оновлення анкетних даних. Можливо, хтось має досвід.

Ага і вказали з/п 50К/міс у 22 роки... ну то і запросять ОК-7, де будуть прочерки по з/п за останні 5 років ))
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 517 раз.
Подякували: 1331 раз.

Профіль

4
1
1
11
Повідомлення Додано: П'ят 03 жов, 2025 15:37

Amethyst

я нічого не вказував, просто запитав поради. На жаль, я зараз працевлаштований неофіційно і хочу зрозуміти, як краще комунікувати з банком з огляду на цей статус.

В анкеті Моно такого статусу немає, там або працевлаштований або тимчасово не працюючий або непрацюючий забезпечений сім'єю.

Я не знаю, який пункт буде правильним в даному випадку, тому запитав тут, можливо в когось був досвід подібний або обговорювались такі кейси.
sdfk

Подякував: 9 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 жов, 2025 16:51

sdfk написав:Amethyst

я нічого не вказував, просто запитав поради. На жаль, я зараз працевлаштований неофіційно і хочу зрозуміти, як краще комунікувати з банком з огляду на цей статус.

В анкеті Моно такого статусу немає, там або працевлаштований або тимчасово не працюючий або непрацюючий забезпечений сім'єю.

Я не знаю, який пункт буде правильним в даному випадку, тому запитав тут, можливо в когось був досвід подібний або обговорювались такі кейси.

Не моя порада, але раніше на форумі зустрічав таку: писати, що оф працює, вибрати контору "посурьйозніше", її ЄДРПОУ в неті знайти, посаду гарну, дохід, який можете собі дозволити, номери телефонів "контактних осіб" давати свої запасні. І вперде.
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 81 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 жов, 2025 17:08

alibob написав:
  sdfk написав:Amethyst

Не моя порада, але раніше на форумі зустрічав таку: писати, що оф працює, вибрати контору "посурьйозніше", її ЄДРПОУ в неті знайти, посаду гарну, дохід, який можете собі дозволити, номери телефонів "контактних осіб" давати свої запасні. І вперде.
Це все працювало на ура до 20..22 року
А зараз при першому серйозному поповненні 20..50К/міс по р2р/ПТКС/АТМ у новенького (можливо) буде перевірка на ОК-7.

sdfk, ви точно, шо працевлаштований

Буде пункт про з/п, регул дохід -- ставте не більше 20К(навіть якшо ви її не отримуєте по-білому), далі десь буде пункт про додатковий заробіток -- отут можна ставити 30..50К, але пам'ятайте, шо ви (можливо) повинні будете підтвердити цей дохід за 3..12 міс якимось договором продажу, аренди, може займом.
І ще пам'ятайте, що можна надати пояснення про загальний дохід сім'ї, загального господарства (папа, мама, сестра, дружина, діти, теща)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 517 раз.
Подякували: 1331 раз.

Профіль

4
1
1
11
Повідомлення Додано: Суб 04 жов, 2025 17:27

sdfk написав:
А якщо вказати «працевлаштований», не маючи офіційного працевлаштування, які подальші дії банку можливі? Я маю на увазі, чи запитують вони якісь підтвердження працевлаштування на етапі оновлення анкетних даних. Можливо, хтось має досвід.

Вказуйте "працевлаштований", назву фірми, де працюєте неофіційно. Не турбуйтесь, запит на фірму робити не будуть.
Искатель

Подякував: 1074 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
  #<1 ... 263264265266
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти