monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 108109110111112 ... 263>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 20:14

Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1248 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 20:41

klug написав:Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.

Ну до 37,5 по крайней мере снизили.
ingtrans

Подякував: 111 раз.
Подякували: 544 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 20:53

klug написав:Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.

Ця послуга апріорі не може бути надто популярною, тому що:

1. Пересічні в переважній більшості полюбляють готівковий долар, а не "віртуальний".
2. Пересічні також у нас не люблять депозити, особливо нерозривні, та а ще і з нульовою ставкою.
3. Зняти валюту з Моно ще той квест. О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
4. Люди, у яких зараз є вільні 50к і які вони можуть заморозити на 3 міс. - переважно люди фінансово грамотні і почекають або повернення курсу на 37.03, або притомних пропозицій в інших банках з "пріложеніями", які нічим не гірші за Моно і за користування якими не потрібно буде доплачувати Гороху.
5. Готівковий курс пішов вниз і інтерес до інструменту падає.
Vert

Подякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 20:55

ingtrans написав:

Ну до 37,5 по крайней мере снизили.

Думаю понизят. Самые голодные наедятся и тогда гороха попустит.
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 21:53

Vert написав: О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
А я уявляю собі ще більшу істерику 3-го листопада у працівників тих відділень А-Банку :D
flysoulfly

Подякував: 1891 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 22:09

flysoulfly написав:
  Vert написав: О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
А я уявляю собі ще більшу істерику 3-го листопада у працівників тих відділень А-Банку :D

Та какая истерика? Абанк просто скажет, что в первую очередь будет выдавать своим клиентам, а уже потом Мониным. Так уже было по-моему весной.
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 23:28

ingtrans - видите? - а вы ещё сомневались. Ни в чем я не ошибся
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 447 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2022 07:34

WallNutPen написав:ingtrans - видите? - а вы ещё сомневались. Ни в чем я не ошибся

У меня несколько другое виденье происходящего: ошиблись, перешли на личности, чем спровоцировали обмен "любезностями", который теперь ни одна сторона не хочет остановить. То исходное сообщение Вы-то подправили, так что сейчас всё выглядит так, что Вы тут ни при чем, но это же не совсем так.
ingtrans

Подякував: 111 раз.
Подякували: 544 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2022 09:00

Vert написав:

Ця послуга апріорі не може бути надто популярною, тому що:

1. Пересічні в переважній більшості полюбляють готівковий долар, а не "віртуальний".
2. Пересічні також у нас не люблять депозити, особливо нерозривні, та а ще і з нульовою ставкою.
3. Зняти валюту з Моно ще той квест. О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
4. Люди, у яких зараз є вільні 50к і які вони можуть заморозити на 3 міс. - переважно люди фінансово грамотні і почекають або повернення курсу на 37.03, або притомних пропозицій в інших банках з "пріложеніями", які нічим не гірші за Моно і за користування якими не потрібно буде доплачувати Гороху.
5. Готівковий курс пішов вниз і інтерес до інструменту падає.

Цілком погоджуюсь!
Тому я ще чекаю... :D
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2022 09:03

ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©

lara_08 написав:
  flysoulfly написав:

Та какая истерика? Абанк просто скажет, что в первую очередь будет выдавать своим клиентам, а уже потом Мониным. Так уже было по-моему весной.

А якщо, по завершенні депо, зробити "хід конем" - перекласти то депо в а-банк на 3міс. - а вже тоді забирати :mrgreen:

Бо особисто я, взагалі, налаштований відкривати депо на 6, або 12міс.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 108109110111112 ... 263>
Форум:
+ Додати
    тему