|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 03 сер, 2022 20:14
Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 03 сер, 2022 20:41
klug написав:Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.
Ну до 37,5 по крайней мере снизили.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2022 20:53
klug написав:Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.
Ця послуга апріорі не може бути надто популярною, тому що: 1. Пересічні в переважній більшості полюбляють готівковий долар, а не "віртуальний". 2. Пересічні також у нас не люблять депозити, особливо нерозривні, та а ще і з нульовою ставкою. 3. Зняти валюту з Моно ще той квест. О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля. 4. Люди, у яких зараз є вільні 50к і які вони можуть заморозити на 3 міс. - переважно люди фінансово грамотні і почекають або повернення курсу на 37.03, або притомних пропозицій в інших банках з "пріложеніями", які нічим не гірші за Моно і за користування якими не потрібно буде доплачувати Гороху. 5. Готівковий курс пішов вниз і інтерес до інструменту падає.
-
Vert
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2022 20:55
ingtrans написав: klug написав:Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.
Ну до 37,5 по крайней мере снизили.
Думаю понизят. Самые голодные наедятся и тогда гороха попустит.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2022 21:53
Vert написав: О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
А я уявляю собі ще більшу істерику 3-го листопада у працівників тих відділень А-Банку 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 03 сер, 2022 22:09
flysoulfly написав: Vert написав: О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
А я уявляю собі ще більшу істерику 3-го листопада у працівників тих відділень А-Банку 
Та какая истерика? Абанк просто скажет, что в первую очередь будет выдавать своим клиентам, а уже потом Мониным. Так уже было по-моему весной.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 сер, 2022 23:28
ingtrans - видите? - а вы ещё сомневались. Ни в чем я не ошибся
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 сер, 2022 07:34
WallNutPen написав:ingtrans - видите? - а вы ещё сомневались. Ни в чем я не ошибся
У меня несколько другое виденье происходящего: ошиблись, перешли на личности, чем спровоцировали обмен "любезностями", который теперь ни одна сторона не хочет остановить. То исходное сообщение Вы-то подправили, так что сейчас всё выглядит так, что Вы тут ни при чем, но это же не совсем так.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 сер, 2022 09:00
Vert написав: klug написав:Горох пише, що народ хаває курс і торгівля йде добре. IMHO, шанси, що він передумає знижуються.
Ця послуга апріорі не може бути надто популярною, тому що: 1. Пересічні в переважній більшості полюбляють готівковий долар, а не "віртуальний". 2. Пересічні також у нас не люблять депозити, особливо нерозривні, та а ще і з нульовою ставкою. 3. Зняти валюту з Моно ще той квест. О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля. 4. Люди, у яких зараз є вільні 50к і які вони можуть заморозити на 3 міс. - переважно люди фінансово грамотні і почекають або повернення курсу на 37.03, або притомних пропозицій в інших банках з "пріложеніями", які нічим не гірші за Моно і за користування якими не потрібно буде доплачувати Гороху. 5. Готівковий курс пішов вниз і інтерес до інструменту падає.
Цілком погоджуюсь! Тому я ще чекаю... 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 сер, 2022 09:03
lara_08 написав: flysoulfly написав: Vert написав: О, я вже уявляю собі істерику монофанатів 3-го листопада, коли всі вони прийдуть в А-Банк, а їх всіх направлять у напрямку російського корабля.
Та какая истерика? Абанк просто скажет, что в первую очередь будет выдавать своим клиентам, а уже потом Мониным. Так уже было по-моему весной.
А якщо, по завершенні депо, зробити "хід конем" - перекласти то депо в а-банк на 3міс. - а вже тоді забирати Бо особисто я, взагалі, налаштований відкривати депо на 6, або 12міс.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4