|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 28 жов, 2022 20:57
AlexSV написав:Дякую, заявку подавав ще вчора, в 13-10, гроші списало одразу, але до цього часу нічого не відображається в меню «Заощадження», пояснень від «служби турботи» в чому проблема, також немає, вот думаю, нафіга я сюди заліз?)))))
Я якось схоже купував, але діло було десь на вихідних, то зарахувалось все потім в понеділок-вівторок, тобто по обіцяних термінах вони могли і не справитись. Так що думаю варто почекати і все з'явиться. Купони зазвичай заходять у другій половині дня.
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 604 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2022 14:26
Если в Варусе платить моней - в деталях операции будет виден список покупок. Прикольно. Но не очень законно, имхо
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Суб 29 жов, 2022 19:58
mustbe написав:Но не очень законно, имхо
Обґрунтуйте. Варус не ділиться персональними даними, моні Ви й так дозволили збирати про Вас та обробляти 1000 параметрів. Можливо не дуже приємно, але мені навіть з моєю бурхливою фантазією не вдається знайти тут порушення.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 29 жов, 2022 20:52
mustbe написав:Если в Варусе платить моней - в деталях операции будет виден список покупок.
Так само в деяких ресторанах спостерігаю, але це тільки якщо оплата буа через еквайринг від моно (через QR код на столику). Імхо нічого такого тут нема - тобі просто показують чек прямо в додатку, розширена виписка можна сказати.
-
nighthawk5
-
-
- Подякував: 604 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2022 20:55
klug написав: mustbe написав:Но не очень законно, имхо
Обґрунтуйте. Варус не ділиться персональними даними, моні Ви й так дозволили збирати про Вас та обробляти 1000 параметрів. Можливо не дуже приємно, але мені навіть з моєю бурхливою фантазією не вдається знайти тут порушення.
Как это не делится ? Варус передал моне информацию о том, что Имярек Имярекович купил презервативы, прокладки и тампоны. На каком основании Варус передаёт эту инфу сторонней конторе ? И с какой целью моня её принимает ?
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Суб 29 жов, 2022 22:35
mustbe написав: klug написав: mustbe написав:Но не очень законно, имхо
Как это не делится ? Варус передал моне информацию о том, что Имярек Имярекович купил презервативы, прокладки и тампоны. На каком основании Варус передаёт эту инфу сторонней конторе ? И с какой целью моня её принимает ?
Так Варус же не знвє хто Ви. Він передає у моню інфу, що його карткою ХХХ купили кабачок і вазелін. Хто саме має право користуватися карткою знає лише моня, а сама вона його власність. Збір та обмін деперсоналізованою інформацією нічим не обмежений на скільки мені відомо, тому легко може бути здійснений у межах двосторонньої домовленості без вашого відома. Тож, про етичність можна сперечатися, але із законністю ніби усе чисто.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 29 жов, 2022 23:54
Вероятно сопоставляют по номеру телефона. И к "1000 факторов" добавляется 1001 - анализ содержимого корзины. А далее использовать эту информацию можно использовать очень широко - от пересмотра кредитного лимита, до например отказа в обслуживании 
-
User253
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 жов, 2022 00:26
User253 написав:Вероятно сопоставляют по номеру телефона.
Як часто ви на касі у маркеті називаєте номер телефону чи 5Г сам зчитує його з підкірки?
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 30 жов, 2022 00:55
klug написав: User253 написав:Вероятно сопоставляют по номеру телефона.
Як часто ви на касі у маркеті називаєте номер телефону чи 5Г сам зчитує його з підкірки?
А бонусная карта?
-
User253
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 жов, 2022 01:16
mustbe написав: klug написав: mustbe написав:Но не очень законно, имхо
скорей всего информацию о чеке тянет из карты лояльности. без использования карты лояльности скорее всего не должно быть ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль