Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Колеги, підкажіть. Закінчився депо в у.о. Можу забрати тільки через два тижні. Але замовлення дає робити тільки до 1 червня, а мені потрібно 5-6. Десь читав, якщо напротязі 5 днів нічого не зробити, депо подовжиться на 3 міс. Як вийти з ситуації? Підтримка чи почекати 3-4 дні, може дати змістяться вже на потрібні мені?
Alex_TT написав:Колеги, підкажіть. Закінчився депо в у.о. Можу забрати тільки через два тижні. Але замовлення дає робити тільки до 1 червня, а мені потрібно 5-6. Десь читав, якщо напротязі 5 днів нічого не зробити, депо подовжиться на 3 міс. Як вийти з ситуації? Підтримка чи почекати 3-4 дні, може дати змістяться вже на потрібні мені?
На якомусь з форумів читав роз'яснення, що якщо відмінити лонгацію - то кошти будуть на технічному рахунку висіти до того часу поки ви за ними не звернетесь і не оберете спосіб отримання - на картку чи готівкою в обраному відділенні банку. 5 днів то трохи з іншої опери і кошти вас чекатимуть і довше ніж 5 якщо лонгація відмінена. В будь-якому випадку вважаю краще написати підтримці. Думаю вони вам точно допоможуть і підкажуть як вдіяти щоб отримати ваш депо у той термін, коли вам зручно.
Та місяць 100уе забирав. Зразу оформив видачу через касу якогось від-ня, отримав код для Юниверсала, а потім побачив там чергу і вирішив, що ще погуляю... Отак місяц гуляв, банка там щось мені нагадувала, код вже став недійсним, випустив новий і... пішов в А-банку
Alex_TT написав:Колеги, підкажіть. Закінчився депо в у.о. Можу забрати тільки через два тижні. Але замовлення дає робити тільки до 1 червня, а мені потрібно 5-6. Десь читав, якщо напротязі 5 днів нічого не зробити, депо подовжиться на 3 міс. Як вийти з ситуації? Підтримка чи почекати 3-4 дні, може дати змістяться вже на потрібні мені?
У меня уже месяцами лежат остатки депозитов и нечего сними не происходит... Вроде саппорт сказал что можно остатки снять вместе..
idealstorm написав: Колись на початку партнерських у них з'явилась АНЦ... А я замовив на сайті АНЦ і пішов забирати .. у Копійку, бо це є мережа АНЦ. Залишився без кешбеку. Підтримка сказала, що Копійка то не АНЦ, тому запий водою. Досі Гороховського матюкаю як згадаю. Дякую, що нагадали.
Мережа як би одна, а як би чотири) Три з чотирьох окремими партнерами йдуть в кешбеках Власне, у Подорожника та БАМ також одна загальна система для замовлень, а в кешбеках це дві окремі мережі.
Доречі, по аптеках вже другий чи третій місяць помічаю що Моно різним клієнтам дає різні відсотки по партнерському кешбеку на одні й ті самі аптеки. В одних випадках 3%, в інших - 5%…
Переказ з валютної картки monobank на картку закордонного банку - 1 % від суми переказу min 1 дол.США/ 1 Євро за рахунок власних коштів
Хм, здається, в мене в Євро проходило безкоштовно. Чи це порівняно недавно такі зміни?
Уточнюю -- саме потягти з картки Моно на Револют.
M-Audio. Картка Моно, з якої тягнули Револютом Viza чи Mastercard?
Вибачте, що вклинюся у Вашу розмову. Давно вже не мав справ з Револют. Але пам'ятаю, що свого часу Револют наче перекрив можливість тягнути (через Гугл пей). Чи мається на увазі - саме з валютної картки? Тобто з картки євро тягнемо євро? Ще раз перепрошую, але стало дуже цікаво.
Переказ з валютної картки monobank на картку закордонного банку - 1 % від суми переказу min 1 дол.США/ 1 Євро за рахунок власних коштів
M-Audio. Картка Моно, з якої тягнули Револютом Viza чи Mastercard?
VISA. Я відтоді ще раз спробував, комісії не було. Так що тут, здається, мається на увазі переказ через додаток самого Моно.
Взагалі, коли до всіх вже дійде, що писати треба з урахуванням суттєвих деталей? Питання риторичне.
Вибачте, що вклинюся у Вашу розмову. Давно вже не мав справ з Револют. Але пам'ятаю, що свого часу Револют наче перекрив можливість тягнути (через Гугл пей). Чи мається на увазі - саме з валютної картки? Тобто з картки євро тягнемо євро? Ще раз перепрошую, але стало дуже цікаво.
Так, з картки євро тягнути в євро. З гривневої не можна. З доларової не пробував, немає доларів в цьому банку.