Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Фантом написав:...Меня и всех моих родственников не мониторят.
Эти запросы отображаются в кредитной истории (в самом внизу). При чём через подключенные уведомления про эти запросы ничего не сообщают.
Ещё был момент, когда делал заказ кредитной истории через разные каналы и в одних в реестре запросов была информация, а в других нет. Или то у них сбой был — не могу сказать.
Viz написав:УБКІ на мило скинули історію, під ялинку подарунок безкоштовно. Так Універсал моніторить мене чітко щомісяця, як ніхто інший. Цікаво чи всіх так, чи тільки мене.
и как получить такой подарок не виданной щедрости?
Фантом написав:...Меня и всех моих родственников не мониторят.
Эти запросы отображаются в кредитной истории (в самом внизу). При чём через подключенные уведомления про эти запросы ничего не сообщают.
Ещё был момент, когда делал заказ кредитной истории через разные каналы и в одних в реестре запросов была информация, а в других нет. Или то у них сбой был — не могу сказать.
Фантом, да. У тебя там вообще чисто. Если есть карта моно, то хотя бы бы один запрос при оформлении карты должен быть. Ты попал на глюк, про который я писал.
MASolomko написав:Фантом, да. У тебя там вообще чисто. Если есть карта моно, то хотя бы бы один запрос при оформлении карты должен быть. Ты попал на глюк, про который я писал.
Черед что заказывал кредитную историю?
Через сайт УБКИ. Только что глянул предыдущие запросы. На 01.10.18 у меня этой строки вобще не было.
Підкажіть, будь-ласка: в тарифах передбачено комісію 0,5% при переказі коштів за реквізитами при перевищенні 10 тис грн за один платіж або при перевищенні 20 тис грн на місяць на рахунок юридичної особи (п. 1.17 тарифів). В той же час, при переказі на рахунок єдиних реквізитів будь-якого українського банку або на рахунок фізичної особи ніяких обмежень немає (п 1.18 тарифів). Це, що, означає, що на свої рахунки в інших банках при переказі за реквізитами ніяких обмежень і комісій взагалі немає (за власні кошти)? Включаючи на транзитний рахунок з подальшим поповненням свого карткового?
До новорічних свят даруємо вам можливість зробити це безкоштовно.
Тисніть кнопку просто зараз та забирайте свій
безкоштовний звіт!
Переглянути кредитну історію
Чарівних свят та щедрого на добрі справи року!
З повагою, ТОВ «Українське бюро кредитних історій» (044) 585 11 94 www.ubki.ua _______________________
Мабуть, якщо давно (3 роки в моєму випадку) її не переглядати... По картах Альфи, доречі, в інформації за кредитами - їх там нема. В реєстрі запитів Альфа присутня. По Михайлівському все зелено, почищено.
MASolomko написав:Фантом, а если на сайте УБКИ зайти в журнал и затем посмотреть свою кредитную историю, которую заказал в последний раз, снова — тоже пусто?
Пусто, по нулям. П.С. Глянул ещё за 02.18. Таки есть Универсал. Каждый первый рабочий день месяца. Засранцы.