Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Наче писали, що продовжили безкоштовну розстрочку по картках Red 2.0 на 2026 рік. Тільки-но хотів оформити - і бачу, що на 3 місяці є щомісячна комісія. Я щось не так зрозумів, чи не продовжили на попередніх умовах?
Все правильно, акційна розстрочка продовжена до 31.12.26 на тих же умовах ✅ Нагадаю, що для оформлення акційної розстрочки на 3 місяці покупка має бути виконана картками RED 2.0, RED Cash та Максимум-Готівка на суму від 1000 грн 🙌🏻 З новиною можна ознайомитися тут
З повагою, Володимир 💎
А якщо я розрахувався карткою АТБ, додатковою карткою до картки RED 2.0? У цьому випадку хіба не діють ті ж умови? Свого часу у мене була картка АТБ, додаткова до картки RED, і була акційна розстрочка. Щось змінилось?
Искатель Ні, для оформлення акційної розстрочки покупка має бути саме картками RED 2.0, RED Cash та Максимум Готівка. При оплаті додатковими картками акційні умови не діють ❌