Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Маячня якась з ССА...зробив переказ з ранку між своїми рахунками по QR-коду, тобто по IBAN. Наразі стало необхідним ще докинути, жмакнув під попереднім переказом в переліку операцій ССА на Повторити платіж...фу, яка ж гидота, переказало з картки на карту, тепер очікувати проведення, а так сподівався скористатися підвищенним кешбеком на вихідні. Ганьба смузістам ССА
kulikrom написав:Маячня якась з ССА...зробив переказ з ранку між своїми рахунками по QR-коду, тобто по IBAN. Наразі стало необхідним ще докинути, жмакнув під попереднім переказом в переліку операцій ССА на Повторити платіж...фу, яка ж гидота, переказало з картки на карту, тепер очікувати проведення, а так сподівався скористатися підвищенним кешбеком на вихідні. Ганьба смузістам ССА
Вітаю! Щось я не до кінця зрозумів вашої проблеми і в чому тут провина застосунку Можете, будь ласка, більш детально описати з чим зіштовхнулися або покроково що за чим робили? Буду вдячний!
kulikrom написав:Маячня якась з ССА...зробив переказ з ранку між своїми рахунками по QR-коду, тобто по IBAN. Наразі стало необхідним ще докинути, жмакнув під попереднім переказом в переліку операцій ССА на Повторити платіж...фу, яка ж гидота, переказало з картки на карту,
Вітаю! Щось я не до кінця зрозумів вашої проблеми і в чому тут провина застосунку
Дивно, я тут читаю "падіаганалі", але навіть так зрозумів, що повтор операції здійснився не переказом по номеру рахунку, як в оригіналі, а переказом на картку, що має інші терміни завершення операції. Тобто застосунок самостійно змінив тип і реквізити операції. Здається, що хоч на того ж самого клієнта.
В подібних випадках завжди згадую історію з Приватбанком, який одного дня для тих клієнтів, яких вважав своїми боржниками, почав підміняти реквізити платежів, що здійснювались цими клієнтами на власні реквізити, таким чином це виглядало як платіж клієнта на рахунок банка для погашення заборгованості, хоча клієнт хотів зробити зовсім не це. Читав такі історії, принаймні, хоча й давно це було вже.
M-Audio написав:повтор операції здійснився не переказом по номеру рахунку, як в оригіналі, а переказом на картку, що має інші терміни завершення операції
На скільки я пам'ятаю, то р2р-переказ на дебетку(і Хамон!!) зараховується поточним опредн, а от на кредитку(Ред) - на наступний опердн ((
Цікава ситуація, будемо уточнювати чому так сталось і яка саме логіка проведення таких операцій 😉 Відпишемось вам за результатами перевірки 😁 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
kulikrom написав:Маячня якась з ССА...зробив переказ з ранку між своїми рахунками по QR-коду, тобто по IBAN. Наразі стало необхідним ще докинути, жмакнув під попереднім переказом в переліку операцій ССА на Повторити платіж...фу, яка ж гидота, переказало з картки на карту, тепер очікувати проведення, а так сподівався скористатися підвищенним кешбеком на вихідні. Ганьба смузістам ССА
Да, есть такое в сса, но уверяю вас это не имеет никакого значения. Перевод денег что между картами, что между счетами, сделанный до 19:00 уже давно проводится сеней сегодняшним днём. Поэтому без паники
Наш ящір не тільки дуже красивий, але й дуже особливий 🦎
І ви все правильно згадали, щоб не сплачувати комісію за розрахунково-касове обслуговування потрібно погашати всю заборгованість до розрахункової дати. Якщо ж покупок було багацько і все погасити не встигаєте - то сплачуєте 10 % місячного платежу, й все добре, але стаєте трішки бідніше 😀 Лише на 💯 грн
Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Володимире, а часом зараз вже не 5% мін платіж по Хамелеону?
Наш ящір не тільки дуже красивий, але й дуже особливий
І ви все правильно згадали, щоб не сплачувати комісію за розрахунково-касове обслуговування потрібно погашати всю заборгованість до розрахункової дати. Якщо ж покупок було багацько і все погасити не встигаєте - то сплачуєте 10 % місячного платежу, й все добре, але стаєте трішки бідніше Лише на грн
Ваш друг та помічник, Володимир
Володимире, а часом зараз вже не 5% мін платіж по Хамелеону?
Мені теж здається, як почали знімати Шевченка - змінили 10% на 5%.