Я не поняла, новые правила же с ноября работают?
То есть, за октябрь еще старые правила, или как?
Сейчас же плата за РКО начисляется еще за октябрь?
|
|
Re: Sense BankЯ не поняла, новые правила же с ноября работают?
То есть, за октябрь еще старые правила, или как? Сейчас же плата за РКО начисляется еще за октябрь? клієнта треба поважатиНу так Але ж ДРС він такий: відображають одне, діють по іншому, і кажуть, шо так і треба ПС. От був би я помолодше років на 10, то так би і діяв: зробив десяток операцій по 1грн, заскрініл отой градусник, дочекався б зняття абонки у грудні і виклав би отот скрін на всіх форумах з питанням "чому Алка намаХує"... І вимагав би не тільки сторнування, а ще й і квиташку про оплату від того недолугого програмера, який за 30 днів так і не зміг залочити/зняти отой градусник з ССА. Та ще й би організував флешмоб зі школотою так на осіб 10..20 тищ )))
але ви ж розумієте, що воно так немає працювати. чи може розвинемо цю ідею далі - на розрахунок зп підтримки? ви там бачите свою зп, а коли вам зараховують на картку - то мінус 10-20-30%. бо вам просто вчасно не сказали, що тепер депреміюють, якщо клієнти скаржаться. а скаржитися будуть, переважна більшість на форумі не сидіть. теж зробив собі безоплатне користування. але банк хитро не вказує, а який зараз місяць Насколько я понимаю, 5го ноября спишут за октябрь по старым правилам. Сейчас это в SSA уже показывается, как "предыдущий месяц". И после этого списания в SSA за текущий месяц исчезнет строчка про количество покупок и если у кого уже обнулилась ожидаемая плата из за количества покупок, то она вернётся на 50 грн.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||