|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 25 лют, 2026 17:57
Искатель написав: klug написав:Позичити у Алки на 3 міс, щоб заплатити оператору на пів поку+ наперед. Цимес - бомба. Ніби і через SSA має бути розстрочка і горіхи, бо мені пропонує розстрочку на світло, що спочатку списалося, а потім повернулося. На жаль не пільгову, бо платив з неправильної картки.
Щодо виділеного жирним. Ніт. Через SSA розстрочки на 4900 не буде. Бо я свого часу детально розпитував (кілька сторінок раніше).
21.02 платив комуналь в сенс-додатку від 1кгрн карткою ред2.0. Розстрочку оформлено.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 лют, 2026 18:07
Искатель написав: klug написав:Позичити у Алки на 3 міс, щоб заплатити оператору на пів поку+ наперед. Цимес - бомба. Ніби і через SSA має бути розстрочка і горіхи, бо мені пропонує розстрочку на світло, що спочатку списалося, а потім повернулося. На жаль не пільгову, бо платив з неправильної картки.
Щодо виділеного жирним. Ніт. Через SSA розстрочки на 4900 не буде. Бо я свого часу детально розпитував (кілька сторінок раніше).
Під час оплати комуналки в Sense розстрочка може бути доступна або ні — це залежить від партнера, через якого проходить платіж. Один із них технічно дозволяє оформлення розстрочки, інший — ні. Тож якщо пропозиція після здійснення операції буде відображатися - оформити розстрочку буде доступно. Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 186 раз.
- Подякували: 1442 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:52
Sense Bank написав:залежить від партнера, через якого проходить платіж
Наявність двох партнерів - це певно і є відповідь на питання, чому працює лише частина функціоналу оплати комуналки. А от підхід, де, приховані від клієнта технічні деталі реалізації, мають пріоритет над офіційними умовами програми, викликає нові питання...
-
klug
-
-
- Подякував: 386 раз.
- Подякували: 1278 раз.
-
-
Профіль
-
-
1