|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 25 лют, 2026 17:57
Искатель написав: klug написав:Позичити у Алки на 3 міс, щоб заплатити оператору на пів поку+ наперед. Цимес - бомба. Ніби і через SSA має бути розстрочка і горіхи, бо мені пропонує розстрочку на світло, що спочатку списалося, а потім повернулося. На жаль не пільгову, бо платив з неправильної картки.
Щодо виділеного жирним. Ніт. Через SSA розстрочки на 4900 не буде. Бо я свого часу детально розпитував (кілька сторінок раніше).
21.02 платив комуналь в сенс-додатку від 1кгрн карткою ред2.0. Розстрочку оформлено.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 лют, 2026 18:07
Искатель написав: klug написав:Позичити у Алки на 3 міс, щоб заплатити оператору на пів поку+ наперед. Цимес - бомба. Ніби і через SSA має бути розстрочка і горіхи, бо мені пропонує розстрочку на світло, що спочатку списалося, а потім повернулося. На жаль не пільгову, бо платив з неправильної картки.
Щодо виділеного жирним. Ніт. Через SSA розстрочки на 4900 не буде. Бо я свого часу детально розпитував (кілька сторінок раніше).
Під час оплати комуналки в Sense розстрочка може бути доступна або ні — це залежить від партнера, через якого проходить платіж. Один із них технічно дозволяє оформлення розстрочки, інший — ні. Тож якщо пропозиція після здійснення операції буде відображатися - оформити розстрочку буде доступно. Ваш банківський лицар, Кирило 🛡️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 186 раз.
- Подякували: 1442 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:52
Sense Bank написав:залежить від партнера, через якого проходить платіж
Наявність двох партнерів - це певно і є відповідь на питання, чому працює лише частина функціоналу оплати комуналки. А от підхід, де, приховані від клієнта технічні деталі реалізації, мають пріоритет над офіційними умовами програми, викликає нові питання...
-
klug
-
-
- Подякував: 386 раз.
- Подякували: 1278 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 лют, 2026 21:26
Не вірити однофорумчанам. Я 19-го відписував під вашим питанням і відповіддю представника, що оформляється 4900. Опісля ще пооформлював. На що була замала сума, то в одній квитанції поєднав різні платежі і пооформлював знову ж таки розстрочки. Оплати на півроку чи рік може бути вигідно по певним тарифами, наприклад, сьогодні так платив за піврічний КС 700 грн, перед тим були річні водафони до тисячі. Ну але це вже персональна пропозиція від оператора.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1160 раз.
-
-
Профіль
-
-
2