Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Так щодо пакетів у тарифах за абонку так нічого і немає, наскільки я бачу без окулярів. У хамоні вже додали, а тут що вирішили поскубти лоха?? В Сенсе теж - задарма. Алка мишей не ловить.
копейка написав:Так щодо пакетів у тарифах за абонку так нічого і немає, наскільки я бачу без окулярів. У хамоні вже додали, а тут що вирішили поскубти лоха?? В Сенсе теж - задарма. Алка мишей не ловить.
копейка написав:Так щодо пакетів у тарифах за абонку так нічого і немає, наскільки я бачу без окулярів. У хамоні вже додали, а тут що вирішили поскубти лоха?? В Сенсе теж - задарма. Алка мишей не ловить.
Все є в примітках https://alfabank.ua/uploads/1/6591-0108 ... aphite.pdf Ще Якщо на момент списання Плати за пакет на Рахунках (в т.ч. Рахунку «Дохідний сейф» ) недостатньо коштів для оплати Клієнтом Плати за пакет, Банк має право виконати списання коштів з Рахунку у розмірі заборгованості Клієнта перед Банком по сплаті послуг Банку, у тому числі за рахунок несанкціонованої кредитної заборгованості. В Сєні навіть додали надпис "Умови за минулий місяць"
за абонку в пакетах и за смс Алла списывает в счет несанкционированной задолженности (в минус). Только плату за неактивность счета (при отсутствии движений по нему в теч. полугода) списывает из положительного баланса по нему, а если денег нет, - то не списывает. Во всех остальных случаях - списывает в минус.
за абонку в пакетах и за смс Алла списывает в счет несанкционированной задолженности (в минус). Только плату за неактивность счета (при отсутствии движений по нему в теч. полугода) списывает из положительного баланса по нему, а если денег нет, - то не списывает. Во всех остальных случаях - списывает в минус.
Так вопрос не из каких средств списывает, а где сейчас в тарифах есть про необходимость выполнения абонки по пакеткам, какой комис и какие необходимые условия бесплатности? В Хамоне в тарифах про 100 грн РКО есть, я об этом и указала, а в пакетках - нет в тарифах.
И ниже Тарифи та умови ПАКЕТИ ПОСЛУГ NEW з 25.05.2020 https://alfabank.ua/upload/Tarrifs_White_Black_Graphite_25.05.20.pdf в документе - ничего подобного - нет. п.с. Раньше здесь ориентировались на тарифы, теперь видимо и забора достаточно. Хотя если НБУ банкам уже не указ, как оказалось на поверку, то что поделать клиенту, библия так библия, будем принимать на веру. Аминь.
копейка, поновлення плати за пакети з 01.10.2022, щоб не платити комісії, потрібно у вересні виконати умови відповідно до пакету. Про це повідомляли в цій темі, додатку і у вайбер.