Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Mutabor написав:Добрый день! Подскажите, с валютой карты фасткард без проблем можно оплатить заказ на Али и Амазоне? Один из оплат где-то 380$
Вибачте за офтоп. Таможенних поборів не боїтеся за товар з такою сумою? Мені дуже недавно теліпончик з Алі за 160 долярів таможня задержала, упаковку розпотрошила і потім без додаткових нарахувань далі мені відправила. Легким переляком відбувся. (Або вкрали, або платить )
Mutabor написав:Добрый день! Подскажите, с валютой карты фасткард без проблем можно оплатить заказ на Али и Амазоне? Один из оплат где-то 380$
Вибачте за офтоп. Таможенних поборів не боїтеся за товар з такою сумою? Мені дуже недавно теліпончик з Алі за 160 долярів таможня задержала, упаковку розпотрошила і потім без додаткових нарахувань далі мені відправила. Легким переляком відбувся. (Або вкрали, або платить )
Вовка боятися.... Навіть якщо нарахують, в моєму випадку і тоді буде на 20 відсотків дешевше, чим у наших бариг, які ціни помножили на 1,5-2
greenozon написав:Альфа від сьогодні (треба оновити додаток) надав можливість купувати валютні ОВДП дохідність до 4%
Вау! 4% за долларовые бумаги с погашением 27.04.2023 и, я так понимаю, без поборов, тогда, как в Привате за них же только 3.7% и куча комисов. И даже для любителей евро процент лучше. Выгоднее, чем у Мони с которого ещё потом не пойми удастся ли валюту обналичить. Прямо глазам не верю.
antey718 написав:Тому що на облігацію вже набігли певні відсотки, от вони й продають з тими відсотками що набігли.
Даже дешевле. Вышеупомянутые с погашением в апреле имеют номинальную доходность 3.7%. Видимо, Алла с дисконтом (т.е. своим убытком) продаёт. Какой уж там заработок.
Альфа-Банк-Україна, дочірня компанія Альфа-Банку, запропонував офіційним особам у Києві дозволити пану Фрідману перевести 1 мільярд доларів з його особистих статків в банк, повідомив Роман Шпек, голова наглядової ради фінансової установи. За його словами, ці гроші могли б бути використані для фінансування критично важливих проектів в Україні, пов’язаних з інфраструктурою, охороною здоров’я, продовольчою та енергетичною безпекою. “Банк хотів би, як один з найбільших приватних банків в Україні, системних банків, бути активним гравцем у відновленні української економіки після війни”, – сказав пан Шпек, колишній міністр фінансів України. Пан Шпек повідомив, що Альфа-Банк Україна направив свою пропозицію до Національного банку України в червні. Прес-секретар Національного банку України, який здійснює нагляд за фінансовим сектором і повинен був би схвалити таку передачу, не відповіла на прохання про коментар. Пан Шпек заперечив, що пропонований переказ був призначений для забезпечення послаблення санкцій. https://enovosty.com/uk/politika-ukr/fu ... ya-sankcij