Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
1finanсier написав:Десь раніше тут читав, що по маленькому доларовому швидкому депо (напевно до 50$) не нараховується відсотки, через ньюанс округлення - сума занадто мала для виплати, а через три дні вже по новому начислення, і знову дуже мала сума для нарахування відсотків. Хтось ще тестив?
Уточнювали, що у прикладі який був раніше за 3 дні нараховується 0,4 від цента. Вони виплачуються на картку/поточний рахунок, але оскільки таку суму зарахувати не можна, то баланс картки збільшується на "0" ^Богдан
І після трьох пролонгацій одного й того самого депозиту не з'явиться один цент?
Для прикладу, приват може за декілька місяців згенерувати 1 цент, навіть якщо сума % за поточний місяць була 0,.. . 0 він не абсолютний, а отриманий округленням.
Я так розумію депозити стали виплачувати у вихідні дні після нововведення з 1 квітня по сеп, а по РД також зміни чи як ? Якщо РД випадає на вихідний день наприклад 9 квітня неділя, то вже можна 9 гасити ? Хоча я мабуть ризикувати не буду і сьогодні погашу. Була б там маленька сума, може й перевірила б чи щось змінилося.