Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Alexkievukraine написав:ОВДП купленние у вас в приложении считаются для бесплатного пакета Вайт?
Не рахуються. Для безкоштовності пакета тільки кошти на рахунках в банку
Про критерий остатков на счетах это очевидно, но я так понимаю, что вопрос был считается ли покупка ОВГЗ покупкой в понимании пакета, которых для бесплатности в месяц нужно 10 штук или 2500 грн. Покупка таки происходит со счёта в Сенсе.
moveton написав:считается ли покупка ОВГЗ покупкой в понимании пакета, которых для бесплатности в месяц нужно 10 штук или 2500 грн. Покупка таки происходит со счёта в Сенсе.
не рахується. принаймні в додатку лічильник покупок / суми не збільшується Може, якщо через дію купувати Хоча там напевно всі з кредитних купують
AlexTk написав:А Ви гляньте у застосунку операції за 30 липня, може, комісії там. У мене саме так - комісія значиться 30 липня, хоча з'явилася вона тільки сьогодні.
Ви маєте рацію. Дійсно у 30 липні біля переказу на 1000 грн. примостився коміс в 15 грн., а біля 1400 на 19 грн. Не здогадався їх там шукати. Хоча у виписці у вебі вони і ініційовані і проведені по рахунку 1 серпня. Втім лишається відкритим за що був той коміс, адже якщо навіть припустити що усі ті р2р перекази кінця липня банк порахував у ліміти серпня - усе одно на сьогодні здійснено чотири р2р загалом на 2901 грн. До речі поки писав прилетів пуш від Сені - мені повернули щойно коміс. Однією проводкою на 34 грн. З призначенням "повернення комісії за ВИДАЧУ ГОТІВКИ через термінали за 1.08.2023". А я й не знав що я ще й готівку виявляється знімав . Що то було? Просто сюр якийсь. Агов командо фей та лордів - що у вас банку наразі коїться? Гроші списуєте просто так за р2р в межах безкоштовних лімітів - потім повертаєте як за видачу готівки, яку ніхно не знімав. У вас там що знову смузі скисло?
Мені також повернули з аналогічним призаченням, але ! "...згідно звернення 1-43239201318". А якби не було звернення - повернули б болт? І ще цікаво - невже лише нас двох побрили на цей коміс?
Alexkievukraine Купівля ОВДП не враховується в умови для безкоштовного обслуговування по пакетам White | Black | Graphite. Лімітів на виплату ОВДП немає як і на покупку в нашому додатку
Sense Bank добрий день ...оскільки ми бачимо масовість нарахувань по Хамелеону комісій яких ще не повинно бути , може ви там централізовано проблему вирішите ? ось наприклад троє з моїх родичів теж отримали на карті мінуси, один уже питання закрив...не хочете розібратись і кому потрібно виділити наганяй ? ситуація подібна - усі хто в кінці місяця робили р2р перекази їм банк в перших числах цього місяця уже намалював мінуси
..і кінець кінцем дайте однозначну відповідь як будете рахувати 20 000 -ний ліміт ? по даті операції чи даті проведення по рахунку ? а то до сих пір ваші колеги трактують це по різному
orange2021md у виписці окремим рядком "комісія за переказ " і сума вказана....тут така ситуація по операціям за 30-те і 31-е число попередньго місяця...думаю айтішники зарано внесли налаштування в систему так як такі комісії мають застосовуватись в ЦЬОМУ місяці а не за попередній
-VICTOR- З приводу списаної комісії за операції в липні, дійсно є така проблема😥 Для повернення списаних коштів потрібно звернутись в чат чи контакт-центр і подати запит. Ліміт буде розраховуватись в онлайн режимі, а не після проходження суми по рахунку. Також, ви можете самостійно перевіряти в застосунку скільки коштів ви вже перевелиза місяць: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 5621096082
Sense Bank написав:-VICTOR- З приводу списаної комісії за операції в липні, дійсно є така проблема😥 Для повернення списаних коштів потрібно звернутись в чат чи контакт-центр і подати запит. Ліміт буде розраховуватись в онлайн режимі, а не після проходження суми по рахунку. Також, ви можете самостійно перевіряти в застосунку скільки коштів ви вже перевелиза місяць: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 5621096082
Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
Чому за баги банку клієнтам треба кудись звертатись? Чому Банк не може повернути самостійно помилково списані кошти?