|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 02 сер, 2023 11:18
Amethyst написав: 10/9/9 написав:В мене взагалі не було картки в цьому банку. Тому не знаю, про який картковий рахунок ви говорите.
Тобто ви депо з коміс -1% з поточного знімаєте чи як?
Не знаю, про яку коміс 1% ви говорите. Коли дзвонив на гарячу, і замовляв, мені теж розказували про комісію, але 1,5%, і ще якусь маячню про створення в додатку віртуальної картки, переказу коштів на віртуальну картку, і далі зняття без комісії. Але я нічого такого не робив. Тому що це повна маячня. Просто замовив. Потім прийшов в банк, звернувся до менеджера. І менеджер провела без будь-якої комісії. Тобто ні про яку комісію навіть не заікнулась. Загалом, коли ще відкривав депо, уточнював, тоді мені сказали, що зняття по закінченні депо без комісії, так і вийшло.
-
10/9/9
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 172 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 сер, 2023 13:19
По ДКБО, как я помню, таки навели строгостей: 5 рабочих и деньги на не закончившемся срочном депозите не считаются. Зоряный лорд обещал, что будут стараться в 5 календарных, но без гарантий. Может с ПМ возможны и бОльшие ускорения, но те, у кого ПМ, здесь только хвастаются, а не жалуются и не припомню, чтобы кричали "Ухожу из Алки, ноги моей в ней больше не будет!"
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 708 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Сер 02 сер, 2023 14:10
Які ліміти на проведення операцій з ОВДП
-
Інкогніто
-
-
- Подякував: 136 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 сер, 2023 14:21
Інкогніто написав:Які ліміти на проведення операцій з ОВДП
Не меньше одной бумаги.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Сер 02 сер, 2023 14:31
В гривнях по пакетній карті. Якщо повернеться мільйон, що потім можна згідно лімітів зробити? Діють звичайні обмеження?
-
Інкогніто
-
-
- Подякував: 136 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 сер, 2023 14:56
Інкогніто написав:В гривнях по пакетній карті. Якщо повернеться мільйон, що потім можна згідно лімітів зробити? Діють звичайні обмеження?
Это будут обычные деньги, даже не депозитные. Обнал с комисом (сверх двух раз в месяц), СЭП наружу свыше 200к в месяц с комисом и т.д. Новые ОВГЗ можно будет купить без комиса на любую сумму 
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Сер 02 сер, 2023 17:53
10/9/9
Сегодня звонить, конечно, можно, но заказать нельзя. Заказать можно, только когда деньги уже упали на счет, с которого будут сниматься.
-
diagnostika
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 81 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 сер, 2023 18:21
diagnostika написав:10/9/9 Сегодня звонить, конечно, можно, но заказать нельзя. Заказать можно, только когда деньги уже упали на счет, с которого будут сниматься.
Якщо у вас так, як ви описали, - сумно, співчуваю. Це якась маячня від сенс банку. Ганьба і зрада.
-
10/9/9
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 172 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 сер, 2023 12:41
Вітаю, сьогодні вийшло оновлення на Android/iOS, де були пофікшені деякі проблеми або баги. Але найголовніше це те, що була проблема, коли у деяких клієнтів банку на iOS не працював Cash'U Club, тобто, зависав телефон, не можна було обрати нові категорії або зробити обмін бонусних балів на гривню. Якщо у вас ця помилка спостерігалася, і ви вже сьогодні завантажили останню версію, будь ласка, надайте ваш фідбек, чи зараз все добре? Не спостерігається ця помилка більше? Ваш зворотній зв'язок по цьому питанню дуже потрібен нам Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Чет 03 сер, 2023 15:10
Sense Bank написав:Вітаю, сьогодні вийшло оновлення на Android/iOS, де були пофікшені деякі проблеми або баги. Але найголовніше це те, що була проблема, коли у деяких клієнтів банку на iOS не працював Cash'U Club, тобто, зависав телефон, не можна було обрати нові категорії або зробити обмін бонусних балів на гривню. Якщо у вас ця помилка спостерігалася, і ви вже сьогодні завантажили останню версію, будь ласка, надайте ваш фідбек, чи зараз все добре? Не спостерігається ця помилка більше? Ваш зворотній зв'язок по цьому питанню дуже потрібен нам Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Подскажите виплати по ОВДП на карту считаются в лимит 400к от НБУ или ваш внутренний? И еще ОВДП купленние у вас в приложении считаются для бесплатного пакета Вайт?
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
|