|
Райффайзен Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 11 сер, 2025 09:53
ВIВ Добрий день!
На даний момент Райф кредитує клієнтів лише за наявності персональних пропозицій для Вас. Важливими факторами, що впливають на рішення про кредитування, є дохід, стабільність надходжень та кредитна історія. Зміни в цих аспектах можуть суттєво вплинути на доступність кредитних пропозицій.
Переглянути наявність таких пропозицій можна у застосунку "MyRaif", обравши розділ "Кредити". Якщо пропозиція присутня - можете відразу подати заявку на оформлення кредиту. Також, для додаткової інформації, можна звернутися до чату, натиснувши на "Навушники" та обравши "Написати в чат".
З повагою та турботою, фахівець Альона.
-
RaifHelp
-
- Представник банку
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:39
RaifHelp написав:ВIВ Добрий день! На даний момент Райф кредитує клієнтів лише за наявності персональних пропозицій для Вас. Важливими факторами, що впливають на рішення про кредитування, є дохід, стабільність надходжень та кредитна історія. Зміни в цих аспектах можуть суттєво вплинути на доступність кредитних пропозицій. Переглянути наявність таких пропозицій можна у застосунку "MyRaif", обравши розділ "Кредити". Якщо пропозиція присутня - можете відразу подати заявку на оформлення кредиту. Також, для додаткової інформації, можна звернутися до чату, натиснувши на "Навушники" та обравши "Написати в чат". З повагою та турботою, фахівець Альона.
Там якась своя тайна метода. Мій приклад, мав досить депо в банку, купував валюту онлайн, розраховувався карткою, жодних проблем з кредитами в інших банках,надав у відділенні свою довідку про доходи, маю у власності квартиру, будинок та машину навіть з/п з другої роботи отримувати почав через цей банк і нічого. Дружина, теж мала там депозити та купляла валюту, немає жодної нерухомості, дохід меньше мого і не підтверджувала його, кредитних лімітів в інших банках як в мене, зп в райфе не отримує і на тобі 140K)) Тупо дискримінація за статевими признаками або може місцем реєстраціі
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 11 сер, 2025 10:41
RaifHelp написав:emeta 👉переказом по IBAN (зарахування протягом робочого дня);
Рекомендую виправити шаблон стандартної відповіді та/або дотримуватися вимог Постанови регулятора №16 від 03.03.2023 та №36 від 27.03.2024, бо 01.01.2025 вже давно прийшло. 58. Учасник СЕП зобов’язаний зарахувати кошти за платіжною операцією на рахунок отримувача протягом години з моменту зарахування цих коштів на технічний рахунок цього учасника СЕП у ЦОСЕП
-
vasyatko
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 11:03
RaifHelp написав:Платіж вважається погашеним, коли він відображається у виписці.
Але ж Виписка у вас відображається на МИНУЛИЙ день. Тобто погашення прошло сьогодні, а от побачити це у Виписці можна тільки завтра 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Пон 11 сер, 2025 12:31
ukr0014959 написав:ВIВ Там якась своя тайна метода. Мій приклад, мав досить депо в банку, купував валюту онлайн, розраховувався карткою, жодних проблем з кредитами в інших банках,надав у відділенні свою довідку про доходи, маю у власності квартиру, будинок та машину навіть з/п з другої роботи отримувати почав через цей банк і нічого. Дружина, теж мала там депозити та купляла валюту, немає жодної нерухомості, дохід меньше мого і не підтверджувала його, кредитних лімітів в інших банках як в мене, зп в райфе не отримує і на тобі 140K)) Тупо дискримінація за статевими признаками або може місцем реєстраціі
Так це дуже просто пояснюється (як колись пожартував один форумчанин стосовно подібного кейсу) - банк так вирішив, бо у вас же нема чоловіка з двома зарплатами, двома машинами та нерухомістю у власності, а ось у вашої дружини такий чоловік є )))
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 12:58
А в чому суттєві відмінності продуктів 100 днів v2.0 та 100 днів Premium? Тільки клас карти?
-
Arbitr
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 сер, 2025 13:13
1finanсier написав: ukr0014959 написав:ВIВ Там якась своя тайна метода. Мій приклад, мав досить депо в банку, купував валюту онлайн, розраховувався карткою, жодних проблем з кредитами в інших банках,надав у відділенні свою довідку про доходи, маю у власності квартиру, будинок та машину навіть з/п з другої роботи отримувати почав через цей банк і нічого. Дружина, теж мала там депозити та купляла валюту, немає жодної нерухомості, дохід меньше мого і не підтверджувала його, кредитних лімітів в інших банках як в мене, зп в райфе не отримує і на тобі 140K)) Тупо дискримінація за статевими признаками або може місцем реєстраціі
Так це дуже просто пояснюється (як колись пожартував один форумчанин стосовно подібного кейсу) - банк так вирішив, бо у вас же нема чоловіка з двома зарплатами, двома машинами та нерухомістю у власності, а ось у вашої дружини такий чоловік є )))
Біда або щастя моєї дружини, що ми офіційно не розписані. Тому офіційно нічого окрім трьох неповнолітніх дітей на руках в неї нема, отака ситуація
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
1