Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ВЕСЕЛЬЧАК У ой не раджу з тими відморозкаки мати діло...)) отримаєте блок рахунків і анкету - де ці дятли ( теж пташка така )) ) будуть хотіти від вас прям план коли і кому ви будете перераховувати кошти...от на перед - фіз. особа в їх розумінні це ж як завод - де кожного 15 і 30 числа планові перекази ...а мені весь час здавалось що фіз особа робить свої операції в разі виникнення бажання , потреби чи якихось інших потреб..ну аж ніяк не планово...ну що тут скажеш- дебіли і тільки
-VICTOR- написав:ВЕСЕЛЬЧАК У ой не раджу з тими відморозкаки мати діло...)) отримаєте блок рахунків і анкету - де ці дятли ( теж пташка така )) ) будуть хотіти від вас прям план коли і кому ви будете перераховувати кошти...от на перед - фіз. особа в їх розумінні це ж як завод - де кожного 15 і 30 числа планові перекази ...а мені весь час здавалось що фіз особа робить свої операції в разі виникнення бажання , потреби чи якихось інших потреб..ну аж ніяк не планово...ну що тут скажеш- дебіли і тільки
очень скоро они будут гордиться что их деньги в респектабельном европейском банке
the Austrian government is holding talks with Kyiv this weekend in a final effort to strong-arm Ukraine into delisting Austrian lender Raiffeisen Bank from its Sponsors of War register.
nekefer написав:итак официально и втихаря Райф больше не спонсор войны, несите ему деньги смело, купите пуйлу ракеты мразота зеленая
Но почему втихаря... Австрия поставила свои условия - хотите получать деньги и оружие, то уберите санкции с Аваля. Можно было отказаться, но воевать тогда ЗСУ, как будённый в 41г. против танков с саблями и на белом коне?
nekefer написав:итак официально и втихаря Райф больше не спонсор войны, несите ему деньги смело, купите пуйлу ракеты мразота зеленая
Но почему втихаря... Австрия поставила свои условия - хотите получать деньги и оружие, то уберите санкции с Аваля. Можно было отказаться, но воевать тогда ЗСУ, как будённый в 41г. против танков с саблями и на белом коне?
тобто я дам тебе денег чтобы ты стрелял в соседа, а соседу дам денег чтобы он стрелял в тебя а сам буду получать прибыль и наслаждаться зрелищем