Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
у нас на Троєщині Ощад і Укрпошта - двері поруч. так в Ощаді - працівники у футбола грають - нема нікого. у той час у пошті - очі вилазять від формаліну
у нас на Троєщині Ощад і Укрпошта - двері поруч. так в Ощаді - працівники у футбола грають - нема нікого. у той час у пошті - очі вилазять від формаліну
Тому що на пошті люди роблять інтенсив тільки в окремі дати
westzol написав:А не підкажете, як перейти на пуш в телеграмі, я там такого пункту не зміг знайти. Дякую.
Мої рахунки - Налаштування карт. Якось так. Шукайте - і знайдете. Точніше не скажу, бо Ощад кожного разу для авторизації в телезі присилає смс, а у мене є підозра, що це автоматично вмикає смс-інформування. Принаймні так було при спробі зайти у веб-версію Ощад 24.
У меня смс отключены давно. И телеграм с Ощадом я никак не пересекал. А вот входил, так же как всегда, в НОВУЮ аппку Ощада (!! к которой смс сами не подключались!!) - неожиданно на следующий день приходит смс от банка: "за Вашою заявою смс відключено" WTF? за чьей какой заявой??
Howl написав:flysoulfly, такое сообщение может приходить, если были также подключены бесплатные PUSH-уведомления.
возможно, но никто никаким "обращением" не просил отключать ни смс , ни PUSH
Или.. может, теперь и при входе в НОВУЮ аппку будут автоматом самоподключаться платные смс? Шото было про изменения в процедуре? (с 18 августа ? кажется)
flysoulfly написав:шо ж ВДРУГ смс прилетела про "отключение смс" ?
Возможно, по какой-то карте и было подключено SMS. Или такое информатирование приходит также при подключении устройства для принятия PUSH. Тут тяжело сказать...