|
Підприємство закрилося, а трудової книжки не стало:... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 05 лют, 2022 12:58
Пропонуємо до обговорення: Finance.ua як портал, що дбає про ваші фінанси, дізнався, як пенсіонеру довести стаж, якщо підприємство, на якому він працював, давно закрилося і не має правонаступників, а трудової книжки не стало.
Дивися повний текст Підприємство закрилося, а трудової книжки не стало: способи довести стаж для пенсії.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2022 12:59
Хорошо что хоть показания свидетелей ещё не запретили, я обращалась в архивы - там почти ничего нет. Говорят с развалом СССР никаких документов не сохранилось. Это хождение по мукам.
-
Svetas
-
-
- Заблокований
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2022 19:30
Вітаю. Підкажіть будь ласка. У моєї дружини в трудові книжці на титульній сторінці відсутня печатка. В центрі зайнятості сказали ,що така книжка не дійсна. Порадили шукати те підприємство, але це був 2010 р. - його вже немає. Що робити в такому випадку, куди звертатися? Якщо в архів, то який?
-
brickiy506
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 лют, 2022 10:29
Ничего не докажешь. Предприятие не закрылось, трудовую выдали с пробелом 8 лет. Обратился в суд и ничего не смог. Были все пропуска с печатями и ничего. В суде сказали что нарушения закона не было. Как вам такое. Дошёл до Верховного суда и тоже самое. Длилось всё 2 года. Думаю коррупция. Так что думайте Господа. Украина это нечто. Кстати это всё недавно было, уже при Зеленском.
-
konjkov_il29
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 лют, 2022 13:40
brickiy506 Думаю лучше всего обратиться к юристу. И готовиться к суду с Пенсионным Фондом. Я думаю внутри трудовой есть печати. И это может быть существенным доказательством для суда.
-
Im_A
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
|