Найбільше наслідків фіксується у Святошинському районі, де було влучання в під'їзд, і в Солом'янському районі столиці
У ніч проти 31 липня Росія масовано атакувала Київ дронами й ракетами. Є наслідки у чотирьох районах столиці, десятки постраждалих та одна загибла людина. Про це повідомили міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, Держслужба з надзвичайних ситуацій, мер Віталій Кличко та начальник Київської міської військової адміністрації Тимур Ткаченко.
У Солом’янському районі пошкоджено квартири в декількох будинках. Горіли автівки. Також пожежі й пошкодження фіксувалися на кількох локаціях нежитлової забудови.
У Голосіївському районі пошкоджено школу і дитячий садок.
У Шевченківському районі ударною хвилею вибило вікна в дитячому відділенні медзакладу.
Масована російська атака на Київ у ніч проти 31 липня – це відповідь російського диктатора Володимира Путіна на "10 днів", які президент США Дональд Трамп дав йому на врегулювання війни. Таку думку висловила донька спецпосланця американського президента Кіта Келлога, очільниця фонду, який надає Києву невійськову допомогу, Меган Моббс.
Banderlog написав:пво схоже вже і київ не може прикрити? Не треба було владі з трампом сваритись...
ПВО не може закрити стіною 100% території не те що Києва, а й підозрюю що все що більше 10км2 зі 100% гарантією не перекриє ніяке ПВО. Тому треба дивитись не скільки вдарили а які втрати... Станом на зараз - Двоє загиблих, кілька десятків поранених і машини , підїзд будинку... Як на мене- то ПВО якраз відпрацювало.
Banderlog написав:пво схоже вже і київ не може прикрити? Не треба було владі з трампом сваритись...
ПВО не може закрити стіною 100% території не те що Києва, а й підозрюю що все що більше 10км2 зі 100% гарантією не перекриє ніяке ПВО. Тому треба дивитись не скільки вдарили а які втрати... Станом на зараз - Двоє загиблих, кілька десятків поранених і машини , підїзд будинку... Як на мене- то ПВО якраз відпрацювало.
Як на мене то кіьлкість загиблих замовчують щоб меньше панікували. Чотири людини на зруйнований під'їзд, дійсно? Коли був приліт в Доборпілля то влада замовчує реальну ситуацію. Мій Воїн якраз там в той час був, казав що тіла та відірвані руки-ноги лежали по всій площі.
не погоджусь, київ з літа 22 одбивався. Які втрати Вам ніхто не скаже. Для прикладу удари по херсону вже в змі не освітлюються. А на рахунок ракет такі втрати це малоймовірно. Помните було повідомлення що загинув комбриг 110 бригади? Там не тільки він тоді ...
навіть ТСН не згодне з будівельником
що там з лекціями на тему: "багатий будівельник, бідний пересічений" та "менше народу - краще ВВП на душу населення"