❗️Ми завершуємо фінансування війни в Україні. Ми хочемо досягти мирного врегулювання цього конфлікту, – Венс. . ‼️США прагнуть до врегулювання в Україні з урахуванням поточної лінії зіткнення, – Венс. . ▪️Зустріч Зеленського та путіна: США перебувають у процесі узгодження часу, коли вони зможуть зустрітися та обговорити завершення війни ▪️Ми підтримуватимемо відкритий діалог з Україною та Зеленським.
Shaman написав:так звісно змінює. руські хочуть а віддайте нам просто так - це зовсім інший базис перемовин...
Ааа, в этом плане... Ну да - школьный курс "мастерство переговоров", первые занятия. Но я уже устал повторять - а встречные условия для начала переговоров, бывший найвплывовишый - когда озвучит?
пропозиції неодноразово озвучувалися тими ж американцями. ти чомусь постійно кажеш про Зе.
Так я потому про зелю и пишу - все, кто угодно уже все поозвучивали, а этот - до сих пор молчит - как партизан об щуку...
❗️Ми завершуємо фінансування війни в Україні. Ми хочемо досягти мирного врегулювання цього конфлікту, – Венс. . ‼️США прагнуть до врегулювання в Україні з урахуванням поточної лінії зіткнення, – Венс. . ▪️Зустріч Зеленського та путіна: США перебувають у процесі узгодження часу, коли вони зможуть зустрітися та обговорити завершення війни ▪️Ми підтримуватимемо відкритий діалог з Україною та Зеленським.
ага.. Осталось выяснить, что конкретно является ЛБС. Ну и финальные даты.
_hunter написав:Ааа, в этом плане... Ну да - школьный курс "мастерство переговоров", первые занятия. Но я уже устал повторять - а встречные условия для начала переговоров, бывший найвплывовишый - когда озвучит?
пропозиції неодноразово озвучувалися тими ж американцями. ти чомусь постійно кажеш про Зе.
Так я потому про зелю и пишу - все, кто угодно уже все поозвучивали, а этот - до сих пор молчит - как партизан об щуку...
Slon_Nosov написав: здається зелені не здали одразу країну бо населення несподіванно обьедналось, але робили все щоб Україна пала в перші дні... Зараз прийшов час плану "Б" спровокувати громадянську війну? Успіх, скажі відверто, якась лють проти потвор що били військового найшла?
Агентура КГБ - ФСБ в Україні відпрацьоває. Думаю колись, якісь офіцер ФСБ напише мемуари про найуспішнішу демотивуючу спецоперацію в історії спецслужб.
Slon_Nosov написав:Успіх, скажі відверто, якась лють проти потвор що били військового найшла?
Звичайно що так! Особливо проти того, що "бив лабєшніком" і того, що в чорній футболці ногою ставав на ребра/живіт, притримував потерпілого...
Тут зразу думка виникає - "от пішов би той військовий не тільки переодягнутись, а ще прихопив би з собою вогнепальну зброю, чи гранату..."
а далі шо? На цьому мисль закінчується? так я додумаю за тебе, це система а ніякий той в чорному та той шо бив головою) вони виконують розпорядження свого начальства, і ніякої поваги до військових нема як від ухилянтів так і від бусифікаторів. Максимум шо тобі можно це пяне варнякання в дешевому барі. Вже з нормального ресторану, якшо ти з понтами я за вас пі-в воював, викинуть підсрачниками)
опитування громадської думки показують, що переважна більшість ізраїльтян виступає за негайне припинення війни, щоб забезпечити звільнення решти 50 заручників, яких утримують бойовики в Газі. Ізраїльські чиновники вважають, що близько 20 заручників досі живі.
це реально складне питання, яке немає однозначного рішення - відповідно у державі є різні думки. а що на Раші? вже нема кому вийти на Красну площу проти війни, один одобрямс. ті, хто могли, - або виїхали, або свої 15-20 років отримали... а потім буде - "а ми не знали", "ми лише виконували накази"...
UA написав:Агентура КГБ - ФСБ в Україні відпрацьоває. Думаю колись, якісь офіцер ФСБ напише мемуари про найуспішнішу демотивуючу спецоперацію в історії спецслужб.
твій керівник? ти ж один з демотиваторів...
Скільки людей конкретно я демотивував? А ось ти з Песікотом та Ко, всіх поголовно.
Shaman написав:пропозиції неодноразово озвучувалися тими ж американцями. ти чомусь постійно кажеш про Зе.
справедливий мир
Зупинити все по лінії фронту без обмінів територіями (бо це ж страшна зрада) підписанням перемир'я без юридичного визнання за рфією наших територій це справедливий мир чи другий поділ України? Чи до справедливого потрібно ще трохи зачекати, поки москалі дойдуть до..., захоплять...?
Slon_Nosov написав:Успіх, скажі відверто, якась лють проти потвор що били військового найшла?
Звичайно що так! Особливо проти того, що "бив лабєшніком" і того, що в чорній футболці ногою ставав на ребра/живіт, притримував потерпілого...
Тут зразу думка виникає - "от пішов би той військовий не тільки переодягнутись, а ще прихопив би з собою вогнепальну зброю, чи гранату..."
а далі шо? На цьому мисль закінчується? так я додумаю за тебе, це система а ніякий той в чорному та той шо бив головою) вони виконують розпорядження свого начальства, і ніякої поваги до військових нема як від ухилянтів так і від бусифікаторів. Максимум шо тобі можно це пяне варнякання в дешевому барі. Вже з нормального ресторану, якшо ти з понтами я за вас пі-в воював, викинуть підсрачниками)
І що - ти на це спокійно дивишся/сприймаєш?
п.с. А для решти "Хомів невіруючих", які кукурікають "іпсо/брехня!"