АндрейМ написав:... Але Ви ж дії влади критикувати не будете. Навпаки, Ви з усім погоджуєтесь.
оця ваша цитата брехлива від початку й до кінця. якби ви уважно читали мої дописи, то зрозуміли б, що я далеко не прихильник поточної влади. чи проблема з розумінням?
АндрейМ нешановний, одна справа конструктивно критикувати дії влади. А інша справа - критикувати те, що зачіпає особисто тебе. Коли ухилянт критикує дії влади направлені на збереження держави - то це не конструктивна критика. Коли мова йде про ампутацію ноги через гангрену - ви ж не думаєте про те, що треба бігати, бо легка атлетика - це профілактика інсульту, а без ноги бігати не вийде?
«У нас в країні війна. Вона не закінчиться ні сьогодні, ні завтра, і тому для всіх нас має стояти питання про військову службу протягом всього життя», - заступник начальника 4 центру рекрутингу Сил територіальної оборони ВСУ Ігор Швайка.
і це розповідає мудло, яке жодного дня не воювало, не воює і не воюватиме, а лише сидить у кріслах студій і отримує кругленьку зп, син та зять чілять у соняшній гішпанії
ТЦК - це відкрита структура, в якій люди бачать один одного. І казати, що вони кожен день беруть гроші, це перебільшення, - заступник начальника 4 центру рекрутингу Сил тероборони ВСУ Ігор Швайка
sashaqbl написав:АндрейМ нешановний, одна справа конструктивно критикувати дії влади. А інша справа - критикувати те, що зачіпає особисто тебе. Коли ухилянт і зйобок критикує дії влади направлені на збереження держави - то це не конструктивна критика.
Звичайно, що люди будуть критикувати те, що особисто зачіпає їх. Чому для збереження держави не йдуть воювати особисто Зеленський чи Свириденко?
Нешановний, нагадую, в попередньому підрозділі, де я служив, одним з офіцерів була тендітна дівчина вагою 46 кілограмів. В медслужбі є дівчата, куди менші і слабших за тебе. В тому числі і в екіпажах медеваків. І ніхто їх не ділив ні за віком ні за статтю. І тебе я зневажаю не за твою стать, а за твою суть. Просто деякі г*** принаймні тихенько сидять і не відсвічують. Долярчик недалекий. Але ти ж ніби розумний, освітчений. Просто ти рідкісний г*** від якого просто верне. Який просто огидний будь якій нормальній людині, незалежно від того, що в неї між ногами. UPD.: перепрошую у модераторів що додав вам роботи. Зрозумію, якщо забаните, але змовчати не зміг.
❗️ У Трампа уточнили, що це за "важливе рішення", яке може бути через два тижні
"Це буде дуже важливе рішення. Чи це масштабні санкції, чи масштабні тарифи, чи є те, й інше. Або не робитиму нічого і скажу "це ваша війна"", — відповів Трамп
2-3 тижні - це заразно ...
Скоріше за все, буде знову -- Володья Путін, ти згоден припинити війну ? -- Нєт -- Володья Зеленський, ти згоден припинити війну ? -- Так -- Чудово, це ваша війна, самі домовляйтесь, а я нічого робити не хочу