Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1491014911149121491314914 ... 14941>
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:47

trololo написав:чому пуйло не оголосить нову мобілізацію на +1 млн рил і не розвалить гарантовано накінець то нашу оборону, яка нібито то на соплях висить?

боязні протестів і втрати влади не предлагать :)

Питання дуже хороше і глибоке. Нажаль відповідь дуже велика і у мене не має бажання багато тобі писати. І так багато написав.
Коротко:
-Тому що це не дасть такого великого підсилення армії РФ як комусь здається. Це не підсилить армію настільки щоб порвати нашу оборону.
-Це збільшує ризики для путіна. Владу він звичайно не втратить але незадоволення населення зросте. + економічні ризики, мобілізація(+виїзд) можуть ослабити економіку.

Тому: навіщо йому це? І так нормально - ціль помаленьку досягається. А +1 млн рил можна ж мобілізувати в будь-який момент. В критичний момент, наприклад.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 29 сер, 2025 16:47, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:47

trololo написав:
  UA написав:ИПСО проти рейтинга Xуйла ефективніші за нальоти на нафтобизи в лен. області.
Але ж клоун не може розуміти те, що розуміє співробітник КГБ (нехай і з великими проблемами особистої самооцінки).

так це не задача президента, для цього є спецслужби.
я не вірю, що пуйло СИЛЬНО переймається реальним рейтингом. сберегти тотальний контроль над медіа машиною пропаганди важливіше ніж реальні цифри, а цьому ніхто не грозить, в рунеті нема ботів інших країн. може наших є трошки але вплив там мінімальний.

приклад півнячої кореї або навіть білорусі доводить, що якщо в тебе надійний контроль над медіа, виборами і ти не боїшся використовувати силу проти своїх людей, втратити владу дуже складно навіть при супер низькому реальному рейтингу

краще бить по НПЗ

Ху свої дії звіряє з реальним рейтингом. Якби не дивився 25 років при владі не висидів би.
І в Кореї і в Білорусі реальний рейтинг диктаторів більший за 50%
Це в західних демократіях можна з рейтингом 10% керувати до найближчих виборів.
В диктатурах таке не катить.
Для розумних- Диктатура це перед усім Марафон.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2347 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:58

trololo написав:
  ЛАД написав:
  trololo написав:це неправда. відсутність реальних перемовин це причина того, що агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин. ні зараз, ні останні 3 роки. що саме продвигається? не бачу ніяких натяків.
Мабуть, все ж таки навпаки: "агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин це причина відсутності реальних перемовин".
Тим більше таких перемовин треба домагатися нам.
Продвигаються. Нехай поки що більше на словах. Хоча б йдуть розмови про перемовини. Ось була сьогодні цитата про висловлювання турецького мід.
І це, що не кажи, заслуга Трампа, а аж ніяк не України чи Європи.

там по суті підтверждено умову яка звучала раніше шо НІБИТО відмовляються від запора і херсона (а як же "конституція рф"?

все ок - уже обсуждали - я и цитаты приводил. Границы определяются всего лишь уставом области - т.е. туда хоть одно село можно вписать в любой момент. Ни референдум ни собрание думы ни чего либо подобного - не нужно.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:00

діджей ванс (і вітков до цього здається) сказав шо трамп "завершить війну" через півроку. читать треба, що "ми не будемо нічого робить з путіним, бо він вірить що за півроку поламає нашу оборону і україни прийме всі вимоги росії"
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:05

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:.........
*СРСР розпався тому що для цього були передумови. Зараз передумов для розпаду Раші немає.

Вопрос спорный.
При другом руководстве и другой внутренней политике мог существовать ещё очень долго и по-разному.
От продолжения существования в той же парадигме с затягиванием гаек до пути, аналогичного китайскому.

Я думаю на 70% СРСР був приречений розпастись - всі "поневолені народи" вважали що вони працюють на Москву і інші фактори.
А ще 30% це заслуга Єльцина.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:08

andrijk777 написав:
  trololo написав:чому пуйло не оголосить нову мобілізацію на +1 млн рил і не розвалить гарантовано накінець то нашу оборону, яка нібито то на соплях висить?

боязні протестів і втрати влади не предлагать :)

Питання дуже хороше і глибоке. Нажаль відповідь дуже велика і у мене не має бажання багато тобі писати. І так багато написав.
Коротко:
-Тому що це не дасть такого великого підсилення армії РФ як комусь здається. Це не підсилить армію настільки щоб порвати нашу оборону.
-Це збільшує ризики для путіна. Владу він звичайно не втратить але незадоволення населення зросте. + економічні ризики, мобілізація(+виїзд) можуть ослабити економіку.

Тому: навіщо йому це? І так нормально - ціль помаленьку досягається. А +1 млн рил можна ж мобілізувати в будь-який момент. В критичний момент, наприклад.

Ще залізобетонний аргумент
Подивися Ху на мобілізацію в Україні, здивувався, зрадів та зробив висновки такої х... в себе не робити.
Тим більше рф воює на свої гроші.
Впевнений, що рф на рівні військової науки розробляє плани мобілізаційних заходів враховуючи український суіцідальний пройп (в плані досвід)
А скоріше українська мобілізація була розроблена российскими фахівцями в галузі соціодинамики.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2347 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:12

trololo написав:діджей ванс (і вітков до цього здається) сказав шо трамп "завершить війну" через півроку. читать треба, що "ми не будемо нічого робить з путіним, бо він вірить що за півроку поламає нашу оборону і україни прийме всі вимоги росії"

Я це чув слово в слово десь пів року тому. Літом(2025) путін мав поламати нашу оборону чи щось таке.
Я не розумію, це якісь вброси, чи американці настільки лохи що вірять цим словам путіна. Я хз.

Мені взагалі дуже цікаво чи задає Трам путіну таке питання: "Скільки ти ще максимум збираєшся воювати?" Думаю задає, бо питання дуже цікаве. Цікаво, шо путін відповідає.
Може колись дізнаємось.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:13

холява написав:Як би ви хочь раз у місяць не фантазували ,то уважно читаючи ЗАКОН зрозуміли наступне .
В законі про 60+ нема зобов,язань обов,язково йти на службу .

Приветствую!
Всегда рад Вас читать, но неужели Вы надеетесь что-то объяснить очередному Павлику Матросову, который, к тому же, единственным мерилом труда считает усталость?
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6474 раз.
Подякували: 21624 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:23

ЛАД написав:Навички всё же должны приобретаться в армии, а не в "дитячому садку" или в школе. Лётчика или танкиста там не подготовишь.

А пехотинца - вполне.
Нас в школе учили стрелять и разбирать калаш. В 55 я все это легко вспомнил.
Без той подготовки я бы сейчас вряд ли уже научился бы стрелять.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6474 раз.
Подякували: 21624 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:24

trololo
Тому що влада розуміє, що за поступки її притягнуть до відповідальності. Залюбки.

Не вийде пропітляти тощо.
Бо поступки в даному випадку будуть мати наявну пряму форму.
А не як ото в Турчинова... "дозволяю застосувати зброю", ще й потім тримання у владі довгий час з соратниками.

Ну і плюс питання "нахіба отака ціна була?"

Тому імхо - лижня до Перемоги чи рпв без суттєвих поступок (території, чи обмеження війська, чи визнання). За будь-яких реальних розкладів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1491014911149121491314914 ... 14941>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор