|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:38
UA написав:ИПСО проти рейтинга Xуйла ефективніші за нальоти на нафтобизи в лен. області. Але ж клоун не може розуміти те, що розуміє співробітник КГБ (нехай і з великими проблемами особистої самооцінки).
так це не задача президента, для цього є спецслужби. я не вірю, що пуйло СИЛЬНО переймається реальним рейтингом. сберегти тотальний контроль над медіа машиною пропаганди важливіше ніж реальні цифри, а цьому ніхто не грозить, в рунеті нема ботів інших країн. може наших є трошки але вплив там мінімальний. приклад півнячої кореї або навіть білорусі доводить, що якщо в тебе надійний контроль над медіа, виборами і ти не боїшся використовувати силу проти своїх людей, втратити владу дуже складно навіть при супер низькому реальному рейтингу краще бить по НПЗ
-
trololo
-
-
- Подякував: 2697 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:45
ЛАД написав: trololo написав: ЛАД написав:Хотелка чи ні, проте ми весь час не йшли ні на які перемовини. Сьогодні перемовини якось продвигаються тільки завдяки Трампу, а аж ніяк не за нашої ініціативи.
це неправда. відсутність реальних перемовин це причина того, що агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин. ні зараз, ні останні 3 роки. що саме продвигається? не бачу ніяких натяків.
Мабуть, все ж таки навпаки: "агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин це причина відсутності реальних перемовин". Тим більше таких перемовин треба домагатися нам. Продвигаються. Нехай поки що більше на словах. Хоча б йдуть розмови про перемовини. Ось була сьогодні цитата про висловлювання турецького мід. І це, що не кажи, заслуга Трампа, а аж ніяк не України чи Європи.
ну якщо заява якогось лівого міністра для вас показник, то да. я доречі почитав оригінал, там про україну два рядки, і там не було про те що росія відмовляються від донецької. там по суті підтверждено умову яка звучала раніше шо НІБИТО відмовляються від запора і херсона (а як же "конституція рф"?  ). але це якби ми зараз відмовились від кордонів 1991 і подавали це як поступку для мене не показник. розмови про 2-3 тижні, а воз і нині там. навіть зернова угода як результат була важливіше ніж ці хороводи. трамп тягне час, путін тягне час. а причина в тому, що путін вірить, що обвалить фронт. тому домагатись ми звичайно можемо, але толку не буде, поки вводні для путіна не зміняться. змінити швидко їх може трамп але не хоче. змінити повільно їх може ЗСУ, коли ціна наступу стане для путіна некомфортною.
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:47
trololo написав:чому пуйло не оголосить нову мобілізацію на +1 млн рил і не розвалить гарантовано накінець то нашу оборону, яка нібито то на соплях висить? боязні протестів і втрати влади не предлагать 
Питання дуже хороше і глибоке. Нажаль відповідь дуже велика і у мене не має бажання багато тобі писати. І так багато написав. Коротко: -Тому що це не дасть такого великого підсилення армії РФ як комусь здається. Це не підсилить армію настільки щоб порвати нашу оборону. -Це збільшує ризики для путіна. Владу він звичайно не втратить але незадоволення населення зросте. + економічні ризики, мобілізація(+виїзд) можуть ослабити економіку. Тому: навіщо йому це? І так нормально - ціль помаленьку досягається. А +1 млн рил можна ж мобілізувати в будь-який момент. В критичний момент, наприклад.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 29 сер, 2025 16:47, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:47
trololo написав: UA написав:ИПСО проти рейтинга Xуйла ефективніші за нальоти на нафтобизи в лен. області. Але ж клоун не може розуміти те, що розуміє співробітник КГБ (нехай і з великими проблемами особистої самооцінки).
так це не задача президента, для цього є спецслужби. я не вірю, що пуйло СИЛЬНО переймається реальним рейтингом. сберегти тотальний контроль над медіа машиною пропаганди важливіше ніж реальні цифри, а цьому ніхто не грозить, в рунеті нема ботів інших країн. може наших є трошки але вплив там мінімальний. приклад півнячої кореї або навіть білорусі доводить, що якщо в тебе надійний контроль над медіа, виборами і ти не боїшся використовувати силу проти своїх людей, втратити владу дуже складно навіть при супер низькому реальному рейтингу краще бить по НПЗ
Ху свої дії звіряє з реальним рейтингом. Якби не дивився 25 років при владі не висидів би. І в Кореї і в Білорусі реальний рейтинг диктаторів більший за 50% Це в західних демократіях можна з рейтингом 10% керувати до найближчих виборів. В диктатурах таке не катить. Для розумних- Диктатура це перед усім Марафон.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 29 сер, 2025 16:58
trololo написав: ЛАД написав: trololo написав:це неправда. відсутність реальних перемовин це причина того, що агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин. ні зараз, ні останні 3 роки. що саме продвигається? не бачу ніяких натяків.
Мабуть, все ж таки навпаки: "агрессор, який почав війну, не хоче таких реальних перемовин це причина відсутності реальних перемовин". Тим більше таких перемовин треба домагатися нам. Продвигаються. Нехай поки що більше на словах. Хоча б йдуть розмови про перемовини. Ось була сьогодні цитата про висловлювання турецького мід. І це, що не кажи, заслуга Трампа, а аж ніяк не України чи Європи.
там по суті підтверждено умову яка звучала раніше шо НІБИТО відмовляються від запора і херсона (а як же "конституція рф"?
все ок - уже обсуждали - я и цитаты приводил. Границы определяются всего лишь уставом области - т.е. туда хоть одно село можно вписать в любой момент. Ни референдум ни собрание думы ни чего либо подобного - не нужно.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:00
діджей ванс (і вітков до цього здається) сказав шо трамп "завершить війну" через півроку. читать треба, що "ми не будемо нічого робить з путіним, бо він вірить що за півроку поламає нашу оборону і україни прийме всі вимоги росії"
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:05
ЛАД написав: andrijk777 написав:......... *СРСР розпався тому що для цього були передумови. Зараз передумов для розпаду Раші немає.
Вопрос спорный. При другом руководстве и другой внутренней политике мог существовать ещё очень долго и по-разному. От продолжения существования в той же парадигме с затягиванием гаек до пути, аналогичного китайскому.
Я думаю на 70% СРСР був приречений розпастись - всі "поневолені народи" вважали що вони працюють на Москву і інші фактори. А ще 30% це заслуга Єльцина.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:08
andrijk777 написав: trololo написав:чому пуйло не оголосить нову мобілізацію на +1 млн рил і не розвалить гарантовано накінець то нашу оборону, яка нібито то на соплях висить? боязні протестів і втрати влади не предлагать 
Питання дуже хороше і глибоке. Нажаль відповідь дуже велика і у мене не має бажання багато тобі писати. І так багато написав. Коротко: -Тому що це не дасть такого великого підсилення армії РФ як комусь здається. Це не підсилить армію настільки щоб порвати нашу оборону. -Це збільшує ризики для путіна. Владу він звичайно не втратить але незадоволення населення зросте. + економічні ризики, мобілізація(+виїзд) можуть ослабити економіку. Тому: навіщо йому це? І так нормально - ціль помаленьку досягається. А +1 млн рил можна ж мобілізувати в будь-який момент. В критичний момент, наприклад.
Ще залізобетонний аргумент Подивися Ху на мобілізацію в Україні, здивувався, зрадів та зробив висновки такої х... в себе не робити. Тим більше рф воює на свої гроші. Впевнений, що рф на рівні військової науки розробляє плани мобілізаційних заходів враховуючи український суіцідальний пройп (в плані досвід) А скоріше українська мобілізація була розроблена российскими фахівцями в галузі соціодинамики.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:12
trololo написав:діджей ванс (і вітков до цього здається) сказав шо трамп "завершить війну" через півроку. читать треба, що "ми не будемо нічого робить з путіним, бо він вірить що за півроку поламає нашу оборону і україни прийме всі вимоги росії"
Я це чув слово в слово десь пів року тому. Літом(2025) путін мав поламати нашу оборону чи щось таке. Я не розумію, це якісь вброси, чи американці настільки лохи що вірять цим словам путіна. Я хз. Мені взагалі дуже цікаво чи задає Трам путіну таке питання: "Скільки ти ще максимум збираєшся воювати?" Думаю задає, бо питання дуже цікаве. Цікаво, шо путін відповідає. Може колись дізнаємось.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 сер, 2025 17:13
холява написав:Як би ви хочь раз у місяць не фантазували ,то уважно читаючи ЗАКОН зрозуміли наступне . В законі про 60+ нема зобов,язань обов,язково йти на службу .
Приветствую! Всегда рад Вас читать, но неужели Вы надеетесь что-то объяснить очередному Павлику Матросову, который, к тому же, единственным мерилом труда считает усталость?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6473 раз.
- Подякували: 21622 раз.
-
-
Профіль
-
-