Твоя компетенція в таких справах безперечна.
Дій як завжди.
|
|
![]() Але потім не проси в Хорватію посилку з барсучим жиром для зняття болі тріщин Востаннє редагувалось Hotab в Пон 29 вер, 2025 23:39, всього редагувалось 1 раз.
![]() Це ви звузили краще/гірше до більше/менше грошей. В мене інша ітерпритація Той хто живе так як хоче, робить те що хоче, і його робота приносить користь як йому так і суспільству - тому пофіг правильні чи не правильні можновладці, чесні чи ні судді і справедливі чи ні тарифи... А хто казав що обовязково бути бізнесменом? Обовязково створити собі таке життя як хочеш ( або якому завидуєш, або яке подобається) А це повязано з тими чи іншими ВЛАСНИМИ ЗАТРАТАМИ. Тому без капіталу ( у різних його проявах - гроші/бізнес/освіта/професія/признання) - жити завжди важче ніж з ним. А так як капітал це невитрачені доходи минулих періодів То я процес первинного накопичення пройшов Маю надію що діти цим накопиченим зможуть скористатись А чим скористаються діти воєнпенса? А раз нічим- то вони ЗМУШЕНІ будуть пройти мій шлях.. А так як воєнпенс признав що час реформ це важко - то його дітям у важкі часи прийдеться приймати і нести відповідальність за важкі рішення, які сам воєнпенс з сцикливості перклав на своїх дітей/внуків.
![]() Тобто ти дивишся виключно на злодіїв і переживаєш тільки за те що тебе обібрали а ти лохом залишився? А може якби все життя не мріяв за чужий кошт покататись , а сам щось робив - дивишся і в голові клепок би побільшало, та й нащадкам щось би зміг залишити... а так - просрав своє і радий що в порівнянні з іншими просрав ще й майбутнє нащадків прирікши їх пахати як будівельник пахав в 1990..тільки на дворі то 2025 - одне покоління пройшло , якщо твої діти повиорять тебе -то навіть твої внуки будуть приречені на сидіння під церквою з протягнотою рукою.
![]()
Лікуй комплекс неповноцінності, хворий. А поки попий водички, клоун-місіонер, який все будує на дурних вигадках. І за майбутнє своїх мульярдів не переживай отак((, намаганням екстраполяції своїх страхів на інших. Спробуй в логіку хоч іноді і хоч трохи: якщо мені з моїми досягненнями буде важко, то іншим 80++% населення країни буде повний п-ць. І тоді... твоїм мільйонам теж стане дуже непереливки. Як і твоїй власній Польщі(( Не гальмуй, чудаче. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 29 вер, 2025 23:48, всього редагувалось 2 разів.
|
|