UA написав:Можна було почати платити землею з весни 2024 замість сортового закону. Скільки гектр не плодородної, песчаной землі коштує в Польші чи Німеччині? під 40 000 доларів в Німеччині. За пісок, не чернозем.
В Україні вся земля ЧИЯСЬ. Щоб комусь землю дати, треба її в когось забрати.
10,5 млн га держ. земель було до 1 січня 2024. Це дата початку великого Зедеребану землі.
1 Я не знаю що роблять з землею вартістю 40000$ гектар в Німеччині, але не думаю що в Німців на землі ростуть єврики.. Бо в Україні на гектарі виростає за рік на 1000-2000 доларів товарної продукції у випадку якщо для того щоб вона виросла -вкладуть як мінімум аналогічно 50% того що виросте...
Але чомусь брешешь та виправдовуешь Путіна Чого б це ? )
та не знаю я) . Ти проти такого гіпотетичного удару по дачі путіна? чому? Нікого я не виправдовую, ти не розумієш логіки путіна він вдарить у відповідь, був цей удар чи не був. Не бачу нічого поганого якщо вони будуть лупашити один по одному ракетами. Краще б 2 вови зійшлись і рішили все в поєдинку арматурами, но добити путіна ракетою теж нормас ідея.
budivelnik написав:1 Я не знаю що роблять з землею вартістю 40000$ гектар в Німеччині, але не думаю що в Німців на землі ростуть єврики.. Бо в Україні на гектарі виростає за рік на 1000-2000 доларів товарної продукції у випадку якщо для того щоб вона виросла -вкладуть як мінімум аналогічно 50% того що виросте...
Зе продає землю міжнародним спекулянтам по 1200 - 1500 доларів за га. Тобто окупність 2 роки. Люди які зараз купують квартиру під оренду в Києві, з урахуванням вартості підтримання квартири в належному стані, простоїв та ін. мають окупність від 25 років. Іноді 30-35 років. Бо ціна купівлі квартири виросла, а ціна оренди вкрай низька.
Banderlog написав:Нікого я не виправдовую, ти не розумієш логіки путіна він вдарить у відповідь, був цей удар чи не був.
Ти заявляєш що наші удари по бункерам пуйла створюють в нього додаткові ракети? цікава версія..... Бо в принципі той де-біл і так бє всім чим має і куди хоче...от тільки руки в нього з дупи і обидві ліві, того й потрапляє постійно під протиракету...
budivelnik написав:1 Я не знаю що роблять з землею вартістю 40000$ гектар в Німеччині, але не думаю що в Німців на землі ростуть єврики.. Бо в Україні на гектарі виростає за рік на 1000-2000 доларів товарної продукції у випадку якщо для того щоб вона виросла -вкладуть як мінімум аналогічно 50% того що виросте...
Зе продає землю міжнародним спекулянтам по 1200 - 1500 доларів за га. Тобто окупність 2 роки. Люди які зараз купують квартиру під оренду в Києві, з урахуванням вартості підтримання квартири в належному стані, простоїв та ін. мають окупність від 25 років. Іноді 30-35 років. Бо ціна купівлі квартири виросла, а ціна оренди вкрай низька.
Я бачу ти ще той зависник.. 1 Що заважає ТОБІ купити по 1000-2000 доларів? Відсутність грошей? 2 Що зроблять з землею ті хто сюди привіз долари... а землю залишив на місці? Спробують на ній заробити? Так тоді в нас подвійний профіт Землю - продали дурневі, які на ній працюючи нам податки від створеного буде платити....
Banderlog написав:Нікого я не виправдовую, ти не розумієш логіки путіна він вдарить у відповідь, був цей удар чи не був.
Ти заявляєш що наші удари по бункерам пуйла створюють в нього додаткові ракети? цікава версія..... Бо в принципі той де-біл і так бє всім чим має і куди хоче...от тільки руки в нього з дупи і обидві ліві, того й потрапляє постійно під протиракету...
Це неправда поки про удари по дачам один одного мови не було. Я одобряю.
"Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що різке збільшення кількості сміття в місті пов’язане з ухилянтами.
Відео з відповідною заявою мера поширюють Telegram-канали.
За його словами, обсяги сміття в Дніпрі зростають через людей, які ухиляються від ТЦК, залишаються вдома та активно користуються кур’єрськими доставками."