budivelnik написав:Отже Після найстрашішосильнішого удару педерації ...
Я чогось так думаю що все найстрашніше у нас ще попереду.
Найстрашніше це коли за перших 50 днів ми втратили 150 000 км 2 Потім відбили 45000 км2 з втрачених 150 000 Станом на 01-01-2026 у нас 116 165 км² км2 втрачено в порівнянні з 01-01-2022 і відвойовано 33000 км2 в порівнянні на 01-11-2022
То коли було найважче? Тоді коли втрачали 3000+ км2 в день чи тоді коли втрачали 10 км2 в день?
_hunter написав:А уж как МакДак "пристосовуються" - если за ними и остальные потянутся - заодно и ваше "по перше" решится...
Хантер, вам з Німеччини видніше)))
Виднее - оставшимся друзьям и родственникам
Не ожидал, что "тянуться" начнут прямо так скоро...
У Києві тимчасово зачиняються окремі торгові центри та заклади
Біля входів ТЦ з’являються оголошення про призупинення роботи. Кияни кажуть, що ставляться до цього з розумінням, адже закриття пов’язані з перебоями енергопостачання та проблемами з комунікаціями.
Водночас мешканці наголошують: відсутність працюючих ТЦ ускладнює побут, адже там можна було зігрітися, купити продукти чи скористатися послугами.
похоже речь идет про территории которые находятся под контролем раши.. хитрО хитрО
❗️рф обсуждает с США использование замороженных активов рф на восстановление территорий, пострадавших в ходе боевых действий, после заключения мирного договора между рф и Украиной, – путін.
Ну молодчинка же! - всего один день переговоров - и сделка в кармане
Трамп: «На основі дуже продуктивної зустрічі з Генсекретарем НАТО ми сформували базу майбутньої угоди щодо Гренландії та фактично всього Арктичного регіону»
Президент США додав, що не запроваджуватиме мита, які мали набути чинності 1 лютого. Також тривають додаткові обговорення щодо «Золотого купола» у контексті Гренландії.
я його пам'ятаю у нього в підписі була мета - новобудова на правому березі Києва по 500 таким чим гірше тим краще Андрію777 для систематизації бенефіціарів довічної війни