Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1651916520165211652216523 ... 16530>
Повідомлення Додано: Сер 21 січ, 2026 22:20

я його пам'ятаю
у нього в підписі була мета - новобудова на правому березі Києва по 500
таким чим гірше тим краще
Андрію777 для систематизації бенефіціарів довічної війни
fox767676

Подякував: 426 раз.
Подякували: 215 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 січ, 2026 23:01

budivelnik написав:1 Є реальне життя..
В реальному житті ПЛАТИТЬ ВСІ податки той хто створив продукт на якому заробив....
2 Є фантазії навколо оповідань податкових кодексів і трактувань чиновників які ці податкові кодекси писали.....

Вас особисто що цікавить?
оповідання чиновника - тоді ви праві
чи реальне життя - тоді ваші трактовки це трактовка лоха якого розвели з допомогою букв....

Хочете реально зрозуміти - розкладіть в себе в голові...
Працівник , нехай працює сам на себе і створює продукт з нуля до кінцевої ціни..
Створив продукт продажною ціною в 120 грн...
Вирішив собі заплатити ЗГІДНО чинного законодавста.
Покроково
Спочатку мусить сплатити з 120 грн - 20 грн ПДВ ( так він ОТРИМАВ продавши за 120 грн свій товар )
В нього залишилось 100 грн
Тоді він зобовязаний сплатити з ТОГО що ЗАЛИШИЛОСЬ -22% ЄСВ , це ще 18 грн...
Тобто якщо Ви як покупець сплатили 20 ПДВ , то ви виходить і цей збір платили ?
Залишилось 82 , з яких треба сплатити пдфо+вз=23% це ще 19 грн - ці гроші також входять в ціну товару і також податки -ви їх також платили ? чи не платили бо вони називаються прямими?
І залишилось 63 грн...
В мене питання
Ви заявляєте що заплатили 20 грн ПДВ
а чим відрізняються від 20 грн пдв
18 грн єсв
19 грн пдфо+вз
63 грн зарпалта на руки

Вмикайте логіку чим? тільки тим що в кодексі який написав чиновник цей податок описаний іншими словами?
А по суті
Людина створила на 120 - заплатила в Бюджет 20+18+19=57 і собі залишила 63.
Все
Ніяких прямих , не прямих ,
ще раз
щоб отримати 63 - людина мусить заплатити 20 пдв
Якби її отримання не залежали від пдв - то можна було б заявляти що вона не платить
але вона не може не сплатити
63 на руки = 12,6 ПДВ
18 Єсв = ____3,6 пдв
19 пдвфо+вс=3,8пдв
Всього________20 грн пдв
Дійшло
чи й далі мені будеш пояснення чиновників тулити?

Давайте еще раз уточним - автор утверждений не я . Я привожу утверждения, указывая источник.
Увы, у меня нет возможности узнать мнение лиц, обозначенных в диалоге как "чиновники" относительно аргументов оппонента.
Может быть на заявление, что они разводят лохов, будет дан ответ - это точка зрения персонажа из анекдота
на эти 2% и живу.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 00:08

fler написав:Куди ви пропонуєте повертатись, наприклад, тим, у кого розбомблене житло чи окупований нас.пункт? Окрема тема - діти, які вже кілька років навчаються за кордоном, вивчили іноземну мову та соціалізувалися.

Я чуть з кроваті нє упала. (с) анекдот
З яких пір до вас це почало доходить?
Ви ж розповідали шо повернуться всі і почнуть потужно смажить шашлики.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 256 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 00:10

stm написав:золоті 20 років накопичень

Вони золото вроді ще не чіпали, а воно неслабо підросло в ціні, плюс власний видобуток, плюс Африка.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 256 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 00:36

Water написав:
  fler написав:Куди ви пропонуєте повертатись, наприклад, тим, у кого розбомблене житло чи окупований нас.пункт? Окрема тема - діти, які вже кілька років навчаються за кордоном, вивчили іноземну мову та соціалізувалися.

Я чуть з кроваті нє упала. (с) анекдот
З яких пір до вас це почало доходить?
Ви ж розповідали шо повернуться всі і почнуть потужно смажить шашлики.

Зараз Польща як передасть генератори в Київ, потужність додасться :mrgreen:
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 02:53

budivelnik написав:Раз уповноважені - значить платять вони..

Що за нісенітниці? :o За чий рахунок податковий агент сплачує податок? У кожному фіскальному чеку, який я отримую, зазначено суму ПДВ, яку я сплатив. Податковий агент просто взяв у мене гроші і передав їх державі. Мої гроші. Так само і з заробітною платою. У кожній зарплатній відомості, яку я отримую, зазначена сума ПДФО та воєнного збору, яку роботодавець просто вирахував із моїх грошей і відправив державі. Моя ЗП становить одну суму, на яку я домовлявся, а отримую я менше, оскільки держава вимагає від мого роботодавця стягнути податок перед виплатою і передати ці гроші державі. Не сплатити власні гроші, а утримати певну суму, яку я заробив. Банки теж передають державі частину моїх грошей, зароблених на депозитах. Коли ти вже зрозумієш, що податковий агент не означає власника грошей і платника? Це - посередник. ПДВ - податок на споживання. Споживач його сплачує, а не «бізнесмен». У кожній країні, де є процедура відшкодування ПДВ у разі вивезення товару закордон, отримаю гроші назад я, а не якийсь будівельник, бо будівельник ані копійки своїх грошей за ПДВ не сплатив, а сплатив їх я.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 06:33

Xenon написав:
  Letusrock написав:Трамп в Давосі розійшовся не на жарт.

він хора тварина с ознаками психічного розладу - чому тут дивуватися?

дуже шкода що його не пристрелили коли була така змога ((

нажаль поки він при владі, всьому Світу буде пагано і в Україні війна точно не закінчиться поки він буде

він відстоює інтереси сша
а те що не дружить з нашими
то поперше наші соросята і за глобалістів та демоуратичну партію
а друге. В нас нема карт,
по факту нам нічого сша запропонувати.
Йому на відміну єс не потрібно щоб українці гинули для захисту американців бо в сша є своя армія авіаносці і найкращі ракети
а іще між сша і рф прекрасний океан.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 08:21

АндрейМ

Моя ЗП становить одну суму, на яку я домовлявся, а отримую я менше,

Буває по різному. Мене рекрутували на певну суму яку озвучили чистими. А в контракті я побачив вже з податками. І так буває часто. І тоді дійсно виходить начебто податки з моїх доходів - це проблема роботодавця. Я хочу n тисяч на руки, а решта то твоі (роботодавця) проблеми.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2562 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 08:50

pesikot написав:
  Letusrock написав:Трамп в Давосі розійшовся не на жарт.

Він би так щось говорив на адресу путіна або сі, але то ні, у Трампа тоді язик в сраці )

як кажуть: дурень, але гівно не їсть

Марк Солонин ні уха не розуміючий хто такий трамп і ким він був все життя, наслухавшись
Сергія Любарського, став яро агітувати діаспору (це більше 1млн) зробити вибір на користь Трампа (проти Байдена, а згодом Камали Харріс)
Тепер Марк каже, що гіршого за Трампа президента важко уявити, наводить всім відомі висновки американських психіатрів ще за 2017рік (про важкий діагноз:
Нарцисичний розлад особистості (англ. narcissistic personality disorder, NPD) — це розлад особистості кластеру B (драматичного), якому притаманні завищене почуття власної значущості[en], надмірна потреба у захопленні, зниження здатності або небажання співпереживати почуттям інших і міжособистісна експлуатаційна поведінка. Нарцисичний розлад часто супроводжується іншими психічними розладами та пов’язаний зі значними функціональними порушеннями та психосоціальною неспроможністю

люди в коментаріях пишуть Солоніну: що взявши на душу важкий гріх-треба вибачитись (по перше перед українцями)

тобто що ми маємо на сьогодні: хвора людина не здатна виконувати обов'язки не роблячи шкоди всьому світу (під каток трампа може потрапити будь яка країна)

передивіться відео, щоб було легше розуміти поведінку, коли подібні риси виявите у себе (я до тих кому за 75)
prodigy

Подякував: 3379 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 08:55

Досягнуто значного прогресу в переговорах щодо кінця війни: завтра зустрінусь із путіним і все обговоримо, — спецпосланець Трампа Стів Віткофф
Wirująświatła

Подякував: 2535 раз.
Подякували: 3515 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1651916520165211652216523 ... 16530>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему