|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 січ, 2026 18:57
Banderlog написав: Shaman написав:а поїзда 400 км/ч. й що? багато китайців на них іздять? ми вже жили в країні з найбільшими ракетами та літаками, а в туалеті використовували газетки. й головне - Китай так піднявся, бо Ден започаткував співпраця з Заходом. після цього ці поїзди й виникли. але ти цього так й не розумієш. можеш подивитися через кордон від Китаю, коли співпраці немає - КНДР. яка там зараз пайка рису на день?..
та це понятно. не понятно чого захід співпрацює з китаєм ? А не з розвиненою Україною? Чого комуністичний вєтнам робить айфон а капіталістична Україна з гейпарадами тільки соняшникову олію? Чи які там ще ознаки розвинутості?
бо Китай почав співпрацювати з Заходом, коли ви ще червоний галстук зав'язували або взагалі було в проєкті або поза проєктом... ви реально не розумієте причини? чи так вмикаєте дурника? бо на початку в Китаї була необмежена кількість бажаючих працювати, кількість сільського населення була велика. й працювати по 6/12 в нас теж не так розповсюджено. чого до нас не йде Захід? а чому хтось досі бажає мати щось спільне з руськими? Польща пішла на Захід - є результат, ми вошкалися з Рашею - теж маємо результат. й ще варіант - скільки коштує отримати нове під'єднання по еенергії - це ж твоя тема? від розміру хабаря очі лізуть на лоба? а як інакше Бандерлог з колегасиками буде жити, ще й церкву утримувати? а потім - а чого в нас немає нового виробництва?..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1716 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 18:58
flyman написав:цікаво, це ж сепарація
ты бы какое купе выбрал если бы в обычное не было билетов, а в женское и детское не проходил фейсконтроль?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2535 раз.
- Подякували: 3516 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:00
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав: та нормально все з покровськом, ситуація контрольована скоро зеля туди приїде сфоткається. Ти не хочеш туди перед ним заїхати? Шашлики пожарити?
бачиш, тримають. а ти ще коли розповідав, що треба слухати руських, й українським ти не довіряєш?
Да ти моцно тримаєшси за пропирдяний диван  .
як ти тему не переводь, а все ти тоді накинув не по темі. але визнати помилку - "справжні" чоловіки так не роблять...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:03
Wirująświatła написав: flyman написав:цікаво, це ж сепарація
ты бы какое купе выбрал если бы в обычное не было билетов, а в женское и детское не проходил фейсконтроль?
питання нелогічно-безсенсовне
-
flyman
-
-
- Подякував: 1625 раз.
- Подякували: 2874 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:03
Banderlog написав:А тепер пане психолог берем карту, відкриваєм деталі маршруту і малюєм пункт за пунктом а потом думаєм який він к чортячій матері прямий?
а зачем вам в Одессу? в Румынию нужно бежать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 25 січ, 2026 19:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:04
Wirująświatła написав:если бы в обычное не было билетов, а в женское и детское не проходил фейсконтроль?
Так він не їздить в купе з мужланами. PS: Психологиня, хто вас випустив з Психів?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:06
Water написав: Wirująświatła написав:если бы в обычное не было билетов, а в женское и детское не проходил фейсконтроль?
Так він не їздить в купе з мужланами. PS: Психологиня, хто вас випустив з Психів?
̶у̶б̶е̶й̶с̶я̶ хорошего вечера.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 25 січ, 2026 19:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:07
Banderlog написав: Water написав: Banderlog написав:Коли тут поїзда будуть їхати з швидкістю 400 км на годину тоді будеш розказувати яка Україна розвинена.
Не у всіх розвинених країнах потяги їздять 400 км/год. Шоби в нас так їздили, потрібні відповідні колії. Також це тільки пасажири так їздять, вантажні тихенько крадуться. Плюс вартість проїзду. Ти поїдеш потягом з Чернівців в Одесу за 10 тисяч гривень? а в китаї які ціни за 400 км?  Брешуть люди що там ціна 5 доларів за 100 км . Може це тому що в них ідеї майдану не перемогли? І в керівників стало розуму на площі вивести танки?
як це я такий перл пропустив. ще раз повторюю для тебе, бо схоже одного разу мало. Китай розвинений, бо співпрацював з Заходом. так, студентів танками подавив, але на Захід молився. а зараз, коли вирішив побикувати - подивимось, що станеться з китайським дивом. країни, де Майдан не вийшов - Біларусь, Венесуела чи Іран. обирай, де б легше ІСНУВАТИ... свої особисті проблеми від Майдану не намагайся розтягнути на всю країну...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:11
Water написав: Banderlog написав:Та мені байдуже на паради, і на тих хто в них бере участь. І я не обязаний бути толерантнішим з вами хто проти миру і не йде воювати.
Тобто, ви вважаєте шо гей-паради проти миру, та учасники не хочуть йти воювать? З якої радості ви Україну відносите до розвинутих країн коли айфон роблять у комуністичному вєтнамі?
Китай вони ж теж комуняки. Айфон роблять й в Індії, шо це означає, виробництво айфонів це ознака розвинутості держави? А якщо у Європі, Австралії айфони не виробляють? По чім розвиток міряєте? По толерантності до чужинців? До мов? Культур? Релігій?
Саме так. А ви точно стали толерантнішими?
До гей-парадів? Так. Я особисто знаю хто з моїх знайомих їздив на антимайдан за гроші, хто потім почав працювать на москалів. Ну й трішки обізнаний за ваших москальських господарів, за якими ви дуже сумуєте, тримаючи під подушкою румунський паспорт, обіцяючи виїхать до кума у Португалію.
в мене нема господаря, я вільнонайомний. А я знаю учасників антимайдану хто пішов добровольцем в 22му і кому вже руки повідривало поки ви потужнічали в поїзді париж берлін. чого під подушкою румунський паспорт? Нормально я його тримаю, разом з грошима і запасними обоймами до зброї да, я вважаю що прихильники майдану і "європейських" цінностей ухиляються. От візьмем для прикладу вас? Ви учасник майдану? Як ставились до тих подій? Зараз воюєте?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2