Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 14:43

sashaqbl написав:
  _hunter написав:Да и вы, наверное, с каждым вторым буссифицированным в стране встречались?

З кожним другим нє, але спілкувався з доволі великою кількістю. Як і Бандерлог.
Таких кейсів не зустрічав.

барабашов написав:А если резерв красным не светится и повесток на флэт не приходило - всё равно "Проедемьте товарищ у военкомат!"???

Якщо Резерв червоним не світиться - то ви військовозобовязаний без порушень. Але вас можуть мобілізувати. І таких дійсно вистачає.
А якщо в Резерві пише "Бронювання/дострочка до такої то дати", і та дата ще не настала, то вас мобілізувати не можуть. Принаймні я таких кейсів не бачив.

alex_dvornichenko написав:- Центры комплектования и социальной поддержки считают, что могут мобилизовать забронированных работников, аннулируя предоставленные им отсрочки.
- Не бачив серед бусифікованих ще ЖОДНОЇ людини, яку б забрали з діючою бронею чи відстрочкою.

Я таких кейсів не бачив. А про факт брехні - зміст статті не дає чіткої інформації яка підтверджує заголовок чи його слова. Зі статті можна зробити висновок про якісь мутки, але разом з тим НЕМАЄ ЖОДНОГО ФАКТУ СКАСУВАННЯ ДІЮЧОГО БРОНЮВАННЯ - що підтверджує мій досвід.

Отвечу с конца - ибо споры "а я встречал/встречал" - особого смысла не имеют.
Но про "СКАСУВАННЯ ДІЮЧОГО БРОНЮВАННЯ" - никто и не говорит. Достаточно просто "не заметить" факт его наличия.
При всем при этом - вы, мне кажется, забыли о чем был изначальный тезис - "отсрочка - от бусика не прям-таки 100%й обэриг"...
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 14:46

andrijk777 написав:
  _hunter написав:Ну вот народный депутат, член Комитета по вопросам национальной безопасности, обороны и разведки Александр Федиенко - возможно с чуть большим числом народу общается - он с такими случаями прямо сталкивался (не то, что "чув").
Другой депутат - Горбенко - давеча цифру в 2%-3% озвучил. Фиг его, конечно, знает - что именно он имеет в виду - с финалом или без...

>>> Але я таких випадків ні разу навіть не чув
Вы же не профильный адвокат (или что-то подобное)? :roll:

В нас час не треба бути адвокатом щоб "общатся с народом", інформацію можна отримати(та і розповсюдити) з нету.
Ось хай "Другой депутат - Горбенко" озвучить конкретні випадки, хоч один.
Випадки які знаю я, зазвичай в людей були якісь "нюанси" з броню/відстрочкою. Тобто люди собі думали що у них все ок, а виявилось не ок.
Зараз простіше - зараз все в Резерві чітко пише.

ну вот недавний случай с бывшим ВСУ из-под Одессы - там какие "нюанси" были?
_hunter

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 14:50

prodigy написав:
  ЛАД написав:Аналогично растут прибыли предпринимателей.

не зовсім так, часто навпаки, бо населення (взагалі біднішає, попри "ріст" зарплат),

мене бентежить інше: чому судді/прокурори отримають інвалідність у 29 років, а солдат навіть знаходячись у шпиталі не має виплат за поранення бо він(або рідня) не здатні назбирати повний комплект довідок

І це ще не вся проблема.

Навіть зібравши всі документи та отримавши інвалідність, ПФУ може раптово припинити виплати.
Причину невиплат можливо дізнатись лише під час визіту в ПФУ и це буде щось - у вас не вистачає довідки про довідку
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 14:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Но про "СКАСУВАННЯ ДІЮЧОГО БРОНЮВАННЯ" - никто и не говорит. Достаточно просто "не заметить" факт его наличия.
При всем при этом - вы, мне кажется, забыли о чем был изначальный тезис - "отсрочка - от бусика не прям-таки 100%й обэриг"...

Що за маячня. Як можна "не заметить факт его наличия".
Якщо воно є - то воєнкому не вийде зареєструвати повістку в Оберезі.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 15:02

_hunter написав:ну вот недавний случай с бывшим ВСУ из-под Одессы - там какие "нюанси" были?

Не знаю. Але знаю що зазвичай люди не озвучують "нюанси" і інтерпретують факти на свою користь.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 15:04

sashaqbl написав:
  _hunter написав:Но про "СКАСУВАННЯ ДІЮЧОГО БРОНЮВАННЯ" - никто и не говорит. Достаточно просто "не заметить" факт его наличия.

Що за маячня. Як можна "не заметить факт его наличия".
Якщо воно є - то воєнкому не вийде зареєструвати повістку в Оберезі.

Еще раз: мы же, вроде, про бусики говорили - им повестка нафиг не нужна.
Но если уж мы про мобилизацию говорим - так обычная бумажная (от руки написанная и подписанная) повестка все еще актуальность не потеряла.
_hunter

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 15:06

andrijk777 написав:
  _hunter написав:ну вот недавний случай с бывшим ВСУ из-под Одессы - там какие "нюанси" были?

Не знаю. Але знаю що зазвичай люди не озвучують "нюанси" і інтерпретують факти на свою користь.

Так вы это на любое "озвучивание" любого случая заявите ;)
Тут тоже "нюансы" были? ;)
https://www.lawyer-catalog.com.ua/ru/po ... 0%BF%D1%80
_hunter

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 15:09

sashaqbl
я там ниже/выше ответил - тоже можете решение суда изучить
"как-то" оказалось возможно повестку зарегистрировать :shock:
_hunter

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 15:10

_hunter написав:Еще раз: мы же, вроде, про бусики говорили - им повестка нафиг не нужна.
Но если уж мы про мобилизацию говорим - так обычная бумажная (от руки написанная и подписанная) повестка все еще актуальность не потеряла.

Тепер спробую пояснити без емоцій:
- повістка написана від руки на листочку паперу не канає, є електронний документообіг, відповідно повістка має бути згенерована в "Оберезі" з відповідним номером
- "Оберіг" не згенерує тобі бойову повістку, якщо в тебе бронь/відстрочка
- в людей в бусиках є КПІ, він визначається не кількістю привезених людей, а кількістю мобілізованих. Ніхто не буде витрачати свій час на того, кого апріорі мобілізувати не вийде.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2026 15:20

_hunter написав:я там ниже/выше ответил - тоже можете решение суда изучить
"как-то" оказалось возможно повестку зарегистрировать

Ситуація склалась півтора року тому. Тоді Оберіг тільки вводили і ймовірно паперові повістки, зареєстровані в журналі були в обігу.
sashaqbl

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми