_hunter написав:Так я ровно про это же Смотри: лет 30 назад - когда "дворовой дядя Коля" был единственным эталоном и источником информации - твой подход имел право на жизнь. Но сейчас-то - когда тот же MrBeast всегда готов своими ДОСТИЖЕНИЯМИ поделиться - нафига мне тебя не то, что слушать, но даже знать о тебе
дивись, кого хочеш. але тобі навіть до ліги Будівельника як до Києва. але тобі ніхто забороняє мріяти про рівень Маска. й пропускаєш головне з того, що пише Будівельник - треба не мріяти, а щось робити. а ти мрій далі
...... Висновок Якщо БЛОГЕР показав тобі алгоритм і ти його повторив і досягнув того ж самого - то так слухай блогера Якщо я тобі показав алгоритм а ти від нього відмахнувся- то це не тому що термін яким ти описав мою професію -поганий. ......
Снова не понял... Во-первых: этот "чудо алгоритм" - возвращаясь к аналогиям футбола - знает любой дворовой дядя Коля. Которых тысячи. Но у которых хватает воспитания не лезть к посторонним людям с советами. Во-вторых: что по этому "чудо алгоритму" построено? - условно успешный алкомаркет и сильно неуспешная таксишка (ЗП меньше минималки в той же Германии).
З тим що Зеленський прагнув зробити добре. Конкретно - будував дороги. Але "просто будувати дороги" - це не план.
Не думаю що дороги будувались аби де. Але думка зрозуміла.
Держава в смартфоні це вже план. Під цей план створене міністерство. Воно реалізувало проект "Дія". Досить успішний проект, можливо найкращий в Україні.
The strait of Hormus is completely openand ready for business and full passage, but the naval blockade will remain in full force full and effect remain as it pertains to iran, only, until such time as our transaction with Iran is 100% complete. This process should go very quicky in that most of the points are already negotiated. Thank you for your attension to this matter! President Donald J.Tramp
"Ормузский пролив полностью открыт и готов к торговле и беспрепятственному проходу, но морская блокада останется в силе и будет действовать только в отношении Ирана до тех пор, пока наши отношения с Ираном не будут полностью урегулированы. Этот процесс должен пройти очень быстро, поскольку большинство пунктов уже согласованы. Благодарим вас за внимание к этому вопросу! Президент Доналд Дж.Трамп" Что интересно: "Сервис Truth Social в настоящее время недоступен в вашем регионе".
P.s. Если есть опечатки в англ. варианте, прошу прощения. Набирал вручную.
The strait of Hormus is completely openand ready for business and full passage, but the naval blockade will remain in full force full and effect remain as it pertains to iran, only, until such time as our transaction with Iran is 100% complete. This process should go very quicky in that most of the points are already negotiated. Thank you for your attension to this matter! President Donald J.Tramp
"Ормузский пролив полностью открыт и готов к торговле и беспрепятственному проходу, но морская блокада останется в силе и будет действовать только в отношении Ирана до тех пор, пока наши отношения с Ираном не будут полностью урегулированы. Этот процесс должен пройти очень быстро, поскольку большинство пунктов уже согласованы. Благодарим вас за внимание к этому вопросу! Президент Доналд Дж.Трамп" Что интересно: "Сервис Truth Social в настоящее время недоступен в вашем регионе".
P.s. Если есть опечатки в англ. варианте, прошу прощения. Набирал вручную.
ви вже опанували англійську, то вам буде easy to understand that short video
Shaman написав:дивись, кого хочеш. але тобі навіть до ліги Будівельника як до Києва. але тобі ніхто забороняє мріяти про рівень Маска. й пропускаєш головне з того, що пише Будівельник - треба не мріяти, а щось робити. а ти мрій далі
Що ж спробую пояснити різницю між блогером MrBeast і собою. 1 Давай розберемось з термінами Отже Для тебе я примітивний барига з примітивним бізнесом який чомусь добрався до 5% найбагатших , але це не рахується бо барига і примітив... Я правильно описав себе твоїми тремінами ? А якщо так Фахівець по організації сіткоцентричної логістичної мережі з використанням станків чпу , а також створення програмного забезпечення для нейрокерування цими станками... Прочитав ? Гарно звучить ? а якщо до цього додати Фінансовий аналітик по розробці алгоритмів економічної діяльності на довгих горизонтах планування , вірність консультацій якого підтвержені економічними результатами .... Також прочитав? А тепер спробуй заперечити що тут не я описаний ЧПУ - так це той самий кавовий Сіткоцентрична мережа - магазин з постачальниками Нейрокерування - керування дотиком на моніторах з тоучскріном А я ще можу додати - написання програм зміни( корелятивної оптимізації) роботи чпу в залежності від погодних умов... це я при зміні вологості/тиску/температури - змінюю дріботу помолу і вагу порції щоб добитись найкращого виходу
Тому ще раз Навіть сантехніка можна описати Фахівець по хіміко-фізичному впливу на результати життєдіяльності людства з метою збереження комфортного середовища і уникнення розповсюдження хіміко-бактереологічного зараження середовища..
Висновок Якщо БЛОГЕР показав тобі алгоритм і ти його повторив і досягнув того ж самого - то так слухай блогера Якщо я тобі показав алгоритм а ти від нього відмахнувся- то це не тому що термін яким ти описав мою професію -поганий. Це тому що ти лінько і потенційний лох, який з часом заповнить 73% програвших Але при цьому, я й твою діяльність можу описати так, що ти це можеш використати на візитівках
Фахівець з фізично-хімічного аналізу рідин , основним компонентом яких є зброджений ячмінь , при умові надання самих рідин для безкоштовної дегустації ( або оплати для дегустації в барах німецьких міст) Результатом аналізу цієї дегустації є вихід кало-мочевих мас в обємі максимум 30% від обєму продегустованого.(примітка-за окремі гроші може бути проведена й дегустація цих кало-мочевих мас)
Снова не понял... Во-первых: этот "чудо алгоритм" - возвращаясь к аналогиям футбола - знает любой дворовой дядя Коля. Которых тысячи. Но у которых хватает воспитания не лезть к посторонним людям с советами. Во-вторых: что по этому "чудо алгоритму" построено? - условно успешный алкомаркет и сильно неуспешная таксишка (ЗП меньше минималки в той же Германии).
Це якраз ти не розумієш 1 Був такий дейтройт вважав що стати багатим можна тільки виконуючи вказівки зверху 2 Є такий андрійчик777 і хантер-яким заважає корупція і які шукають чарівні палички 3 Є примітивний алгоритм.... при чому його примітивність тільки тому примітивна-що ІНШОГО АЛГОРИТМУ не існує.
Ти не станеш багатшим, якщо якийсь час не будеш заробляти більше ніж витрачаєш. При цьому Сотий раз повторюю - нікого не цікавить ЩО ТИ БУДЕШ РОБИТИ ти можеш придумувати хай-тех рішення, а можеш копати землю чи мити унітази.... Від цього нічого не зміниться Зміниться ТВОЯ ситуація тільки тоді, коли ти перестанеш шукати чарівні палички і почнеш виконувати примітивний алгоритм який відомий навіть дворовому дяді колі( і не відома тобі)
В черговий раз прошу Покажи якийсь супер пупер інтелектуально просунутий алгоритм-який не базується на моєму примітивному. Я тебе прошу Пошукай. Знайдеш - твоїм іменем назвуть новий економічний закон не знайдеш -зрозумієш як треба діяти далі і станеш успішним з допомогою того що тобі розповідав дядя коля... я ж не виставляю цей алгоритм як франшизу і не прошу тебе за неї платити.
13 минут назад 17:52 EEST Все планы коммерческих судов по прохождению Ормузского пролива должны быть согласованы с Корпусом стражей исламской революции Ирана, заявил агентству Reuters высокопоставленный иранский чиновник.
По словам чиновника, транзит будет ограничен полосами движения, которые Иран сочтет безопасными, и добавил, что военным судам по-прежнему запрещено пересекать пролив.
Официальный представитель заявил, что разморозка иранских фондов является частью соглашения по Ормузскому проливу.
Короче, не стоит торопиться с выводами. Есть много слов Трампа, не подтверждённых Ираном. Надо ждать соглашения, тогда будет понятно.
Например, такое:
18 минут назад 18:03 EEST Как мы уже сообщали, в пятницу Трамп опубликовал в своем аккаунте в социальных сетях множество сообщений, касающихся войны с Ираном .
Согласно последним сообщениям, Тегеран согласился больше не закрывать Ормузский пролив:
Трамп заявил, что Иран больше не будет закрывать Ормузский пролив.
Источник: @realDonaldTrump через Truth Social
Заявление Трампа не было подтверждено Тегераном.
Ранее министр иностранных дел Аббас Аракчи заявил, что пролив открыт для всех коммерческих судов до конца 10-дневного перемирия между израильскими силами и поддерживаемой Ираном «Хезболлой», заключенного при посредничестве США в четверг между Израилем и Ливаном.
budivelnik написав:Що ж спробую пояснити різницю між блогером MrBeast і собою. Висновок Якщо БЛОГЕР показав тобі алгоритм і ти його повторив і досягнув того ж самого - то так слухай блогера
Сотий раз повторюю - нікого не цікавить ЩО ТИ БУДЕШ РОБИТИ ти можеш придумувати хай-тех рішення, а можеш копати землю чи мити унітази.... Від цього нічого не зміниться
Ну как "нічого не зміниться": престижность землекопа/ассенизатора - издревле была как бы нулевая. В отличии от. Вот _про это_ я "Сотий раз повторюю". А благоглупости вида "копай глубже - кидай дальше!" - опять же издревле - любому дяде Коле известна. Но - в отличии от - у любого дяди Коли хватает воспитания с этими благоглупостями к людям не приставать