_hunter написав:А если будет 10-20 років - що ти заспіваєш? 🤔
не буде й ми це побачимо набагато раніше. скільки тривала найдовша гаряча фаза війни в 20 сторіччі?
але дивись закінчиться не війна, закінчиться її поточна гаряча фаза. а сама війна з Рашею в холодному форматі буде до зміни політичного курсу/влади на Раші.
Угу - "не буде" - тут уже "ворожка"?..
Ну да и ладно: ничего другого, кроме забалтывания, я и не ожидал.
Кордоны откроют/выборы будут до или после этого? >>> в холодному форматі буде до зміни політичного курсу/влади
вибори будуть. кордони - дуже залежить від того, як закінчиться ця війна. й головне, коли відкриють кордони, закриють вест оцей прийом біженців, так що їхати буде нікуди...
але гадаю ти повернешся й при закритих кордонах - бо важкувато на подачках жити. хоча можу недооцінювати твій переляк...
Shaman написав:не буде й ми це побачимо набагато раніше. скільки тривала найдовша гаряча фаза війни в 20 сторіччі?
але дивись закінчиться не війна, закінчиться її поточна гаряча фаза. а сама війна з Рашею в холодному форматі буде до зміни політичного курсу/влади на Раші.
Угу - "не буде" - тут уже "ворожка"?..
Кордоны откроют/выборы будут до или после этого? >>> в холодному форматі буде до зміни політичного курсу/влади
вибори будуть. кордони - дуже залежить від того, як закінчиться ця війна.
Ок, принимается. Еще вопрос неудобный: финансирование от ЕС/Штатов этой "холодной фазы" - сократится/увеличится/без изменений?
Поки перелякані до усрачки Letusrock & Бетон розносять зраду ...
За даними Генштабу, у Таганрозі захисники вдарили по підприємству військово-промислового комплексу РФ "Атлант Аеро" – на об'єкті спалахнула пожежа.
"Атлант Аеро" здійснює повний цикл проєктування, виготовлення та випробування ударно-розвідувальних БпЛА типу "Молнія", а також компонентів до БпЛА "Оріон". Останній – вагою близько однієї тонни і здатен нести до 250 кг корисного навантаження, яке може включати системи для аерофотозйомки, модулі радіотехнічної розвідки, оптико-електронні системи, кореговані авіабомби КАБ-20, [авіаційні] ракети Х-50 та Х-БпЛА тощо", – йдеться у дописі.
За інформацією пресслужби Чернігівської міськради, попередньо зафіксували чотири локації російських ударів: заклад освіти, нефункціонуючий медичний заклад, а також кілька приватних будинків у різних мікрорайонах міста.
За його словами, внаслідок влучання у закладі освіти вибиті вікна, пошкоджений дах та центральний вхід. Також у навколишніх багатоповерхівках є вибиті вікна внаслідок вибуху.
Росіяне проводять терористичні атаки, руйнують школи та медичні заклади Прихильник рашистів влаштовує розстріл громадян
але для корисних ідіотів винувата Україна і поліція, а рашисти ніколи не винуваті
_hunter написав:Угу - "не буде" - тут уже "ворожка"?..
вибори будуть. кордони - дуже залежить від того, як закінчиться ця війна.
Ок, принимается. Еще вопрос неудобный: финансирование от ЕС/Штатов этой "холодной фазы" - сократится/увеличится/без изменений?
ти в нас як, з колишніх прокурорських? з тих, хто лише бабки зазвичай брав... бо дуже багато питань задаєш
час тобі відповідати на питання. з двох ти вже злився. повторю третє - ти розумієш, що Раша несе шалені втрати від цієї війни? при відсутності якихось реальних здобутків...
Shaman написав:---------------------------- fler Росія не розглядає відновлення переговорів з Україною як пріоритет, і найближчим часом таких планів у Москви немає. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, коментар якого поширило російське державне агентство. На тлі цих заяв Україна продовжує дипломатичні зусилля. Раніше глава МЗС Андрій Сибіга повідомив, що президент Володимир Зеленський готовий до зустрічі з Володимиром Путіним за участю міжнародних посередників, серед яких можуть бути Реджеп Таїп Ердоган і Дональд Трамп.
---------------------------- так що, хто зараз намагається ігнорувати перемовини?..
Но какая разница? - ведь "пидштовхування до готовности" идет полным ходом. И до полного развала осталось недели две-три? 🤔
це я пишу для того, щоб потім різні балаболи не розповідали, що Україна втратила свій шанс, якого не було.
Очередная ложь. Читайте - "Уперше опубліковано текст мирної угоди з РФ 2022 року, що не відбулася: що в ній". Статья 2-летней давности. Хотя почему "вперше", не знаю - "так зване "Стамбульське комюніке" публиковалось значительно раньше. Сегодняшние условия явно хуже.
з того, що ти затих, ти підтверджуєш що жодних прикладів, що хтось закликає до вічної війни (окрім зрадофілів) - немає?
й ще тебе спитаю - а на які поступки взагалі пішла Раша в цих перемовинах? бо щось жодної не можу згадати...
Чтобы не было лишних вопросов. В агрессии виновата РФ и лично Путин. В том, что мир до сих пор не заключён тоже виновата РФ и лично Путин. И не будет заключён, т.к. они не добились тех целей, которые ставили, начиная "СВО" (их цели обсуждать не буду, но точно не бесконечная война). Режим Путина диктаторский, ему плевать на народ, ему не жаль погибших россиян и т.д. по списку. У нас режим демократический, мы заботимся о своих людях, следовательно, мы должны искать пути к миру независимо от желаний врага. Да, вы не призывали прямо к "вечной войне", но вы говорите о том, что вариантов мира нет (из-за нежелания и неуступчивости Путина) и, следовательно, надо ждать краха РФ (экономического или просто развала/смены режима). Пока что ни того, ни другого не просматривается. Вас не раз просили назвать хоть какие-то сроки год? два? пять? Понятно, что этого сделать вы не можете. И никто не сможет. Но тогда это и есть призыв к "вечной войне". Ладно, пусть не вечной, а "до краха России". Это немного отличается, но не сильно. Или предложите свой выход. Вы рассказываете, что неоднократно писали. Может быть, я неправильно понял, но ничего другого, кроме того, что я написал выше, не увидел. Вы предлагали спрашивать, вот я и спрашиваю - что мы должны делать, по вашему мнению?
P.s. Вы там проводили аналогию с 1МВ. flyman уже ответил, что аналогия липовая - тогда была массовая принудительная мобилизация, численность армии превышала 5,3 млн. и никакой демобилизации. В окопах гнили одни и те же люди и выход из армии только на тот свет или тяжёлые ранения. Скорее, похоже на нашу ситуацию. И вы уж как-то договоритесь - а то один рассказывает, что революция результат успешного заговора германского Генштаба, а вы рассказываете о "толпах озверевших солдат, которые хлынули в столицу" (кстати, этого тоже не было, учите историю, не было сколько-нибудь заметного перемещения войск с фронта. Точнее, попытки были, но как раз с целью подавить революцию).
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 19 кві, 2026 14:16, всього редагувалось 2 разів.
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко прокоментував поведінку поліцейських на місці теракту у Києві 18 квітня та анонсував кадрові рішення у столичній поліції.
У своєму дописі у Telegram Клименко назвав дії поліцейського та поліцейської, які прибули на місце теракту, ганебними.
«Ганебна, негідна поведінка. Це — сором для всієї системи. Вони відсторонені, триває розслідування щодо цього. Також будуть прийняті додаткові кадрові рішення щодо керівників», — написав Клименко.
Він також наголосив, що є не коректним робити узагальнення щодо всієї поліції, спираючись на дії двох працівників.
«Окремі ситуації не відображають систему в цілому. Адже навіть у цій же спецоперації професійно та швидко діяв КОРД, кримінальні аналітики та інші залучені сили», — вказав очільник МВС.
Клименко додав, що психічний стан стільця явно був нестабільний.
«Яким чином він отримав необхідні медичні довідки для продовження дозволу на зброю — потрібно неодмінно дослідити. Це буде зроблено в межах розслідування», — запевнив він
Достатньо. Более того - ровно эту же цитату я этой же учетке где-то час назад давал Тут больше к этому вопрос:
budivelnik написав:
Letusrock написав:Злочинна бездіяльність поліції протягом 40-50 хвилин (коли вони ховались, тікали та чекали КОРД) призвела до ЗНАЧНО БІЛЬШОЇ кількості жертв. Ти здатен своїм мозком це осягнути чи ні?
...... ПС по відео Два поліцейські стоять коло дитини , потім отримавши від неї якусь інформацію РОЗХОДЯТЬСЯ в сторони , потім СПОКІЙНИМ кроком ПОВЕРТТАЮТЬСЯ ... на цей проміжок часу ніякої критичної ситуації ніхто не бачить.... Тепер питання Чому поліцейські побігли ВІД точки куди прибіг чоловік якого ймовірно застрелили...
Это ж что ж такое получается - Клименко опроверг budivelnik—а? :shock