|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 23 кві, 2026 13:01
Faceless написав: якби дійсно була однакова мобілізація і жінок і чоловіків, він дійсно умовній дружині б сказав - "давай ти за мене підеш в посадку, а я вдома буду"
якби дійсно була однакова мобілізація то не було би різносортних, заброньованих, нетойвосних і ненавчених воювати, як і розмов щодо гендерної нерівності (а як вона замінить пробите колесо в машині домкратом)
Востаннє редагувалось flyman в Чет 23 кві, 2026 13:02, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2883 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 23 кві, 2026 13:21
Faceless написав:Letusrock написав: Faceless написав:Але обов'язок сплатити податки з доходів в разі їх наявності є, тож твердження про відсутність обов'язків - хибне
Якщо займатись буквоїдством то так. Але наскільки я зрозумів Андрій писав про обовязки в контексті рівномірного розподілення тягаря війни. "сплатити податки з доходів в разі їх наявності" така собі "нескінченно мала величина" порівняно з "військовозобовязаністю" під час війни
...... І взагалі мені дуже цікаво, якби дійсно була однакова мобілізація і жінок і чоловіків, він дійсно умовній дружині б сказав - "давай ти за мене підеш в посадку, а я вдома буду"
Там все было бы гораздо интереснее с точки зрения общества... Например не было бы сотен тысяч "Бетонов", которых бросили ради заграницы - Ж тоже были бы невыездными. Во-вторых - резко бы стало "полезным" выходить замуж в 24 максимум. А там, глядишь, и "дем-долг" бы сам-собой решился бы...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 кві, 2026 13:31
_hunter написав:Во-вторых - резко бы стало "полезным" выходить замуж в 24 максимум. А там, глядишь, и "дем-долг" бы сам-собой решился бы...
До чого тут одруження? Раптом ви не в курсі, в процесі зачаття сімейний стан не перевіряється
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 8310 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 23 кві, 2026 13:36
Faceless написав: _hunter написав:Во-вторых - резко бы стало "полезным" выходить замуж в 24 максимум. А там, глядишь, и "дем-долг" бы сам-собой решился бы...
До чого тут одруження? Раптом ви не в курсі, в процесі зачаття смейний стан не перевіряється
Потому что Долг - был бы на домохозяйство. Т.е. у "сильной и независимой" Ж был бы вполне конкретный выбор: в 25 идти и отдавать самой - или скооперироваться с кем-то для отдачи.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 кві, 2026 13:37
Faceless написав: _hunter написав:Во-вторых - резко бы стало "полезным" выходить замуж в 24 максимум. А там, глядишь, и "дем-долг" бы сам-собой решился бы...
До чого тут одруження? Раптом ви не в курсі, в процесі зачаття смейний стан не перевіряється
дійсно, для чого той застарілий інститут сім"ї, тільки виявиться, що незалежним і потужним фемінам сімейний стан більш корисний, джаст е бузінес ас южал
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2883 раз.
-
-
Профіль
-
-
1