Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1753217533175341753517536 ... 17541>
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:36

Бандерлог, например, много раз повторял, что на "пожизненное" - не подписывался...

Теж недостатньо заслужив повагу, бо «на пожиттєво не записувався» і хотів шапками за 2-3 тижні?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Slon_Nosov написав:є відео з бодікам, я не бачу вини поліціантки яка побізла за аптечкою в авто...
але комусь потрібна жертва та багато шуму.

згоден
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:42

Єдине, що можна спробувати насправді реформувати, – це прояви нелюдського ставлення до людей під час примусового приводу, – Буданов про мобілізацію.

«Але саме прояви нелюдського відношення, а не сам факт приводу...Всі бажаючі вже давно пішли, а люди потрібні...Є інша страшна правда – у нас мільйони людей – ухилянти».
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 11:52

ЛАД

В интервью телеканалу Fox News Ливитт заявила, что, поскольку корабли не были американскими или израильскими, захват не являлся нарушением режима прекращения огня. Она назвала это актом «пиратства».

вона дратує своєю напрацьованою посмішкою, корчить з себе таку розумну(курку),
перебуває на 9 місяці вагітності від 60 річного чоловіка(старше її на 32 роки), щось там бовкає про піратство, краще вже йшла до пологового, щоб її нахабну пику не бачити :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:04

АндрейМ написав:Українські жінки не мають жодних обовʼязків перед державою.

Чого це? Податки як мінімум.
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:14

Faceless написав:

Це не є примусово. Можна наприклад, просто взяти і не працювати (у випадку якщо доходу чоловіка вистачає на всіх), тоді жодних податків вона платити не буде
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:17

Letusrock написав:
  Faceless написав:

Це не є примусово. Можна наприклад, просто взяти і не працювати (у випадку якщо доходу чоловіка вистачає на всіх), тоді жодних податків вона платити не буде

Але обов'язок сплатити податки з доходів в разі їх наявності є, тож твердження про відсутність обов'язків - хибне
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:28

Faceless написав:
  Letusrock написав:
  Faceless написав:Чого це? Податки як мінімум.

Але обов'язок сплатити податки з доходів в разі їх наявності є, тож твердження про відсутність обов'язків - хибне

Якщо займатись буквоїдством то так. Але наскільки я зрозумів Андрій писав про обовязки в контексті рівномірного розподілення тягаря війни.
"сплатити податки з доходів в разі їх наявності" така собі "нескінченно мала величина" порівняно з "військовозобовязаністю" під час війни
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:45

Letusrock написав:
  Faceless написав:
  Letusrock написав:Це не є примусово. Можна наприклад, просто взяти і не працювати (у випадку якщо доходу чоловіка вистачає на всіх), тоді жодних податків вона платити не буде

Якщо займатись буквоїдством то так. Але наскільки я зрозумів Андрій писав про обовязки в контексті рівномірного розподілення тягаря війни.
"сплатити податки з доходів в разі їх наявності" така собі "нескінченно мала величина" порівняно з "військовозобовязаністю" під час війни

Там дальше прямо в том же абзаце подробнее “определение“
  АндрейМ написав:...... Якщо Ви та інші вважаєте, що воювати жінки не можуть (я з цим не погоджуюсь) і що війна - «чоловіча» справа, то розкажіть мені нарешті що ж це за «жіночі» обовʼязки перед суспільством і державою. Мільйони чоловіків із радістю поміняють «чоловічі» обовʼязки на «жіночі», оскільки останніх просто не існує.
......
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 12:54

Letusrock написав:
  Faceless написав:
  Letusrock написав:Це не є примусово. Можна наприклад, просто взяти і не працювати (у випадку якщо доходу чоловіка вистачає на всіх), тоді жодних податків вона платити не буде

Цікаво звучить про "рівномірний розподіл тягаря війни". Він і серед чоловіків нерівномірний, і обʼєктивно не може бути рівномірний.
І можна скільки завгодно вести демагогію щодо гендерної рівності, але є моменти, де ця нерівність є обʼєктивною і незмінною.
І взагалі мені дуже цікаво, якби дійсно була однакова мобілізація і жінок і чоловіків, він дійсно умовній дружині б сказав - "давай ти за мене підеш в посадку, а я вдома буду"
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1753217533175341753517536 ... 17541>
Форум:
+ Додати
    тему