|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:20
ЛАД написав:Я, например, не знаю, что "Безумна отримала інформацію ПІСЛЯ того як були виявлені ці випадки прокуратурою". И будивельник не привёл никакой ссылки, подтверждающей его слова. Оснований принимать их как абсолютную истину у меня нет.
Треба деколи аналізувати озвучену інформацію.... Правда це правило діє тоді коли Є ЧИМ аналізувати , а от з цим у тебе якраз проблема... Даю підказку В озвученій Безумною інформації - є номера відкритих кримінальних справ... А відкриття справи потребує часу Отже логіка наступна Спочатку прокуратура ВЗНАЄ про порушення законодавства і відкриває справу А вже потім прочитавши відкриту справу при*** починає паразитування. Логіка зрозуміла?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3021 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:22
budivelnik написав:смокчеш державну цицьку в якійсь конторі
ти мене спутав з песікотом, шаманом та прохожім
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:25
Letusrock написав: budivelnik написав:смокчеш державну цицьку в якійсь конторі
ти мене спутав з песікотом, шаманом та прохожім
Уточни Чим ти займаєшся? Спочатку складалось враження що протираєш пробірки у ВУЗі А по факту? І взагалі Тобі явно більше 14 років, то чому ти не покинув таку погану для тебе ТЕРИТОРІЮ в якій тобі нічого не світить ще до 2014 року? Тим більше що з 2014 по 2022 - за кордон можна було виїзжати? Ти настільки примітив що не зміг побачити за 12 років що педерація почне активну фазу війни і кордони закриють?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:29
ЛАД написав: sashaqbl написав: budivelnik написав:Ви в курсі, що Безумна отримала інформацію ПІСЛЯ того як були виявлені ці випадки прокуратурою? Тобто вона не ПІДСВІТИЛА проблему щоб ЗМУСИТИ правоохоронців нею зайнятись Вона ПАРАЗИТУЄ на проблемі, яка дійсно існувала...
Як це не дивно, але Будівельник тут абсолютно правий
Я, например, не знаю, что "Безумна отримала інформацію ПІСЛЯ того як були виявлені ці випадки прокуратурою". И будивельник не привёл никакой ссылки, подтверждающей его слова. Оснований принимать их как абсолютную истину у меня нет. Безугла ссылается на "кілька зареєстрованих кримінальних проваджень", но, как я понял, речь идёт о случаях "Побиття. Підвали. Зникнення." (не проверял). О том, что процитировал Letusrock, она пишет: "Звісно, все це я направлю до правоохоронних органів та військового омбудсмена, як і інші звернення." Т.е. это только произойдёт и "ці випадки прокуратурою" не "були виявлені". Иначе зачем "військовослужбовці та люди зсередини 58 ОМПБр з великим масивом інформації, документів, витягів з ЄРДР, договорами закупівель та свідченнями про те, що відбувається в бригаді, звернулися" к ней, а не в прокуратуру?
Да даже если и "паразитирует": движение #meto возниколо _после_ публичного озвучивания всего происходящего. И именно _после_ озвучивания пошли массовые обращения - потому, что появилось понимание - случай не единичный. Проступки - могут быть наказаны...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:32
budivelnik написав:Ти настільки примітив що не зміг побачити за 12 років що педерація почне активну фазу війни і кордони закриють?
99% людей цього не могли передбачити, хоч в одній нормальній країні за останні 100 війн закривав хтось колись кордони (крім Пн.Кореї)? budivelnik написав:Тим більше що з 2014 по 2022 - за кордон можна було виїзжати?
фактично я жив на кілька країн, і тільки із-за деяких сімейних моментів не хочу виїхати назавжди (поки що). Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:34
budivelnik написав:............ В озвученій Безумною інформації - є номера відкритих кримінальних справ... .........
Есть. И я об этом написал. А вы посмотрели, о чём эти справи? Я - нет. И честно об этом написал. И терять время и смотреть не буду. Но и ещё кое-что написал. Это вы, видимо не прочитали. А вы посмотрели эти дела и по каким нарушениям они открыты? А так-то проще всего обозвать Безуглу Безумною и найти ещё одного "врага народа". Это у вас хорошо отработано.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:39
ЛАД написав: Xenon написав:❗️В Україні треба починати мобілізацію 18-річних: у них більше здоровʼя і ще немає сімей, — комбат Євген Карась.
Вообще-то, именно этим изначально обосновывался отказ от их мобилизации. 
А як виживати дружині і дітям при калітстві або загибелі , ТЦК і СП з Державою "потурбуються"?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 658 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:40
ЛАД написав:А так-то проще всего обозвать Безуглу Безумною и найти ещё одного "врага народа". Это у вас хорошо отработано.
Коли воно зелене як жаба квакає як жаба Живе ва болоті як жаба Значить це жаба. Те що у Вас не вистарчило потужності в черепній коробці зробити такі висновки - то я тут при чому.. Тобто Якщо Безугла зробила СТО заяв і 95 з них БЕЗУМНІ то для мене вона Безумна....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:40
Letusrock написав:........ 99% людей цього не могли передбачити, хоч в одній нормальній країні за останні 100 війн закривав хтось колись кордони (крім Пн.Кореї)?
Думаю, 99% людей не передбачали возможность такой полномасштабной войны. И я в т.ч. Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
Что такое "сірий паспорт"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 24 кві, 2026 16:41
Letusrock написав:Якщо введуть так званий сірий паспорт то я буду першим в черзі. Вистачить навіть дозволу на перебування в Україні 60 днів на рік
То сядь і не відсвічуй Чим більше ти котиш бочку на Україну - тим вища ймовірність того , що при перевірці твоїх данних на кордоні після їх відкриття-ти потрапиш на Лукянівку а не ЗА КОРДОН.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1